DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Rīgas dome aicina seniorus izmantot iespēju saņemt vakcīnu ārpus pieraksta arī Rīgas Dzemdību namā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai uzlabotu senioru vakcinēšanās iespējas no 26. maija katru darba dienu no plkst. 14.30 līdz 15.30 Rīgas Dzemdību namā (Miera ielā 45) uz vakcināciju pret Covid-19 aicināti seniori 60+. Vakcinācijas telpa atrodas 1. stāvā  (ieeja no centrālās ieejas). Seniori var ierasties bez iepriekšēja pieraksta un bez ārsta nosūtījuma. Pirms vakcinācijas ārstniecības persona izvērtēs vakcinējamā veselības stāvokli un konsultēs par vakcīnas iedarbību. Īpaši gaidītu Rīgas Dzemdību nama apkaimes vecāka gada gājuma cilvēki (Brasas, Skanstes, Grīziņkalna), bet laipni gaidīti seniori arī no citām Rīgas un Latvijas vietām. Noteiktajā senioru “brīvajā stundā” vakcinācijas process tiks organizēts pēc “dzīvās” rindas principa. Lai pieteiktu sev konkrētu vakcinācijas laiku, lūdzu pieteikt vizīti pa tālruni: 26684406. Vakcinācija notiks ar ”Pfizer/Biontech” vakcīnu.

Atgādinām, ka Rīgas pilsētas pašvaldības liela mēroga vakcinācijas punktos “brīvā stunda”:

  • Rīgas Kongresu namā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5) šonedēļ līdz 30. maijam no plkst. 8.00 līdz 9.00. Vakcinācija notiks ar “Moderna” un “Pfizer/Biontech” vakcīnām.
  • Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (Centrāltirgus ielā 3-1, ieeja no kanāla puses) 28., 29. un 30. maijā no plkst. 9.00 līdz 10.00. Šajā laikā senioriem būs iespēja saņemt “Janssen” vakcīnu.
  • Liela mēroga vakcinācijas centrā Ķīpsalas hallē (Ķīpsalas iela 8) 28., 29. un 30. maijā no plkst. 9.00 līdz 10.00. Vakcinācija notiks ar ”Pfizer/Biontech” vakcīnu.
  • ATTA centrā (Krasta ielā 60) 28. un 29. maijā no plkst. 9.00 līdz 10.00. Vakcinācija notiks ar ”Pfizer/Biontech” un “Janssen” vakcīnām.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), ieteicams līdzi paņemt ūdeni un ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Rīgas domes Labklājības departaments aicina seniorus ierasties tikai “brīvās stundas” noteiktajā laikā.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI