DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
2
2

Austrumu maģistrāles posma izbūves darbu dēļ no 22. maija būs izmaiņas 13., 16., 17. trolejbusa un 48. autobusa maršrutā un kustības sarakstos

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka Austrumu maģistrāles posma ‘Ieriķu iela - Vietalvas iela’ 1. kārtas izbūves darbu dēļ no sestdienas, 22. maija, būs izmaiņas 13., 16., 17. trolejbusa un 48. autobusa maršrutā un kustības sarakstos. Uz laiku slēgs pieturvietu „Stārķu iela”.

No 2021. gada 22. maija, satiksmes organizācijas izmaiņu Gustava Zemgala gatvē dēļ, 13., 16., 17. maršruta trolejbusi un 48. maršruta autobusi kursēs divos virzienos pa Vaidavas ielu. Norādītie maršruti galapunkta „Ieriķu iela”, „Pļavnieki”,  „Purvciems” un „Pļavnieku kapi” virzienā kursēs pa maršrutu līdz Kastrānes ielai, tālāk pa Kastrānes ielu, Vaidavas ielu, Dzelzavas ielu un tālāk turpinās braukt pa maršrutu.

Līdz ar iepriekš minēto, būs slēgta sabiedriskā transporta pieturvieta „Stārķu iela” (Gustava Zemgala gatvē). Savukārt pieturvieta „Ūnijas iela” (Kastrānes ielā) tiks pārcelta uz Vaidavas ielu (pēc krustojuma ar Ieriķu ielu).

Informējam, ka kustības sarakstos norādītajiem maršrutiem atiešanas laiki no galapunktiem nemainīsies, taču būs nelielas izmaiņas atiešanas laikos no atsevišķām pieturvietām.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI