DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas būvvalde izsludinājusi trešo izsoli reklāmas vietu nomas tiesību iegūšanai

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas pilsētas būvvalde aicina komersantus pieteikties trešajai izsolei par pašvaldībai piederošo nekustamo īpašumu daļu nomas tiesību iegūšanu vides reklāmas stendu izvietošanai.

Izsolē pretendenti aicināti pieteikties uz pašvaldībai piederošu 90 nekustamo īpašumu daļām, izvietojot tajās vienota dizaina vides reklāmas stendus. Tāpat kā ar abu iepriekšējo izsoļu uzvarētājiem, arī ar trešajā izsolē uzvarējušo komersantu nomas līgums tiks slēgts uz laika periodu līdz desmit gadiem.

Saskaņā ar sertificēta nekustamā īpašuma vērtētāja noteikto iespējamo tirgus nomas maksas novērtējumu, sākotnējās nomas maksas apmērs par nomas objektiem noteikts 46 872 eiro gadā.

Pieteikums dalībai izsolē noformējams rakstiskā veidā un līdz 18. maijam plkst. 13.00, iesniedzams Rīgas pilsētas būvvaldes Pilsētvides dizaina pārvaldē, 102. kabinetā, Daugavpils ielā 31, Rīgā, vai  elektroniski parakstīts pieteikums nosūtāms uz elektroniskā pasta adresi: bvizsole@riga.lv.

Izsoles dalībnieku reģistrācija paredzēta 2021. gada 25. maijā  no plkst. 12.30 līdz plkst. 12.55 Rīgas Austrumu izpilddirekcijas 1. stāva aktu zālē, Daugavpils ielā 31. Izsoles sākums paredzēts plkst. 13.00, formāts – mutiska izsole.

Izvērtējot pastāvošos Covid-19 riskus un valstī noteiktos ierobežojumus, izsoles komisija pirms noteiktā izsoles datuma ir tiesība pieņemt lēmumu izsoli rīkot attālināti, izmantojot Microsoft Teams tiešsaistes platformu, nodrošinot mutiskas izsoles principus.

Informācija par iepriekšējo izsoļu uzvarētājiem pieejama Rīgas pilsētas būvvaldes mājaslapā šeit.

Rīgas pilsētas būvvalde informē, ka 2021. gada jūnijā un oktobrī spēku zaudē šobrīd esošie tīkla reklāmas līgumi esošajiem vides reklāmas uzņēmumiem uz vairāk kā 700 reklāmas objektiem, kas izvietoti uz pašvaldības zemes. Kopumā šī gada laikā plānots izsludināt izsoles uz 400-500 reklāmas objektu vietām pilsētā, samazinot kopējo reklāmas objektu skaitu uz pašvaldības zemes par aptuveni 20-30%.

Detalizētāka informāciju par izsoli un tās noteikumiem pieejama Rīgas pilsētas būvvaldes mājaslapā šeit, kā arī tīmekļvietnē https://www.riga.lv/lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI