DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība
1
1

LLKA aicina pieteikt pretendentus konkursa “Sējējs 2021” nominācijā “Gada veiksmīgākā kopdarbība”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA) līdz š.g. 14.maijam aicina lauku attīstības konsultantus, pašvaldības, kā arī lauksaimnieku un pārtikas ražotāju nevalstiskās organizācijas izvirzīt pretendentus Zemkopības ministrijas (ZM) konkursa “Sējējs 2021” nominācijā “Gada veiksmīgākā kopdarbība”.

Pieteikumi dalībai šajās nominācijās līdz š.g. 14.maijam jānosūta elektroniski uz e-pasta adresēm llkc@llkc.lv (LLKC) vai prese@lad.gov.lv (LAD) ar norādi vēstules mērķī “Sējējs 2021” vai jāiesniedz SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” konsultāciju birojos vai Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs, vai LAD Centrālajā aparātā Klientu apkalpošanas daļā, Rīgā, Republikas laukumā 2 līdz š.g.14.maijam ar norādi vēstules mērķī “Sējējs 2021”.

Indulis Jansons, LLKA valdes priekšsēdētājs: “Latvijā visās lauksaimniecības nozarēs ir lieliski produkcijas ražotāji, tāpat ir lieliski produkcijas pārstrādātāji, taču, lai saražoto veiksmīgi pārdotu, ir nepieciešams apjoms un regulāras piegādes, ko efektīvi var nodrošināt kooperācija jeb kopdarbība. Tādēļ aicinu ražotājus būt aktīvākiem un kopīgi meklēt ceļus savas produkcijas piedāvāšanai tirgū!”

Konkursa dalībniekus šogad vērtēs arī vēl sešās nominācijās – “Gada lauku saimniecība”, “Gada uzņēmums pārtikas ražošanā”, “Ģimene lauku sētā”, “Jaunais veiksmīgais zemnieks”, “Bioloģiskā lauku saimniecība” un “Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā” un tiks pasniegta balva par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā. Šogad konkurss “Sējējs” notiek 28.reizi. Ņemot vērā Covid-19 pandēmiju, konkursa pretendentu vērtēšana šogad notiks attālināti.

Tāpat šogad dalībniekus vērtēs arī nominācijās “Rītdienas sējējs – mazpulks” un “Zinātne praksē un inovācijas”. Nominācijā “Rītdienas sējējs – mazpulks” pieteikumus nosūta uz e-pasta adresi mazpulki@inbox.lv līdz š.g 14.maijam, savukārt nominācijā “Zinātne praksē un inovācijas” nosūta uz e-pasta adresi lmzn@lza.lv vai iesniedz Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijā (LLMZA), Rīgā, Akadēmijas laukumā 1, 204.kabinetā līdz š.g. 14.maijam.

Konkursa laureāti saņems Gada balvu “Sējējs 2021” (bronzas statuja), diplomu un naudas balvu. Konkursa dalībniekus apbalvos 2021.gada rudenī.

Iepazīties ar konkursa nolikumu, vērtēšanas kritērijiem, pieteikuma veidlapām un citu ar konkursu saistīto informāciju var “Sējējs” tīmekļvietnē www.sejejs.lv.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI