DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LPS aicina piedalīties vebinārā “Labjūtība un veselība: pašvaldības “jaunā normālā” virpuļvētrā”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šā gada 15. aprīlī plkst. 13 attālināti norisināsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) rīkots vebinārs “Labjūtība un veselība: pašvaldības “jaunā normālā” virpuļvētrā”.

Vebināru varēs skatīties LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Tiešraide” vai šeit.

“Krīze kā iespēja”, “jaunais normālais”, “darbinieki pirmajās līnijās”, “beidzot ir laiks ģimenei”, “beidzot ir laiks sev un pārdomām” – šīs ir frāzes, ko biežāk nekā iepriekš dzirdam jau vairāk nekā gadu. Vai tiešām šis laiks sniedz mums jaunas iespējas attīstībai sevī, sabiedrībā, mūsu pašvaldībās, un kā mums to veicināt? Kā ikdienā justies labi, līdzsvarojot darbu (mājās) un ģimenes dzīvi? Kā justies labi fiziski un mentāli šajā ieilgušajā krīzes laikā?

Par šiem un citiem jautājumiem vebinārā būs iespēja ieklausīties gan pašvaldību pārstāvju pieredzē, gan profesora kardiologa Andreja Ērgļa secinājumos un ieteikumos un pozitīvās psiholoģijas kouča Andas Kļaviņas teiktajā par labjūtību Covid-19 laikā un pozitīvo psiholoģiju.

Tiešraides laikā būs iespēja uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi tiesraide@lps.lv.

Dalīsimies pieredzē un klausīsimies iedvesmas stāstos, domājot par to, kā uzlabot mūsu katra un pašvaldībās strādājošo labjūtību ik dienas tagad un arī turpmāk!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI