DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Lieldienās strādās Latvijas Pasta nodaļas tirdzniecības centros; pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021.gada Lieldienu brīvdienu periodā – 2., 4. un 5.aprīlī – strādās atsevišķas pasta nodaļas Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Liepājā un Mārupē. 3.aprīlī strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti atvērtas sestdienās, un to darbalaiks šajā dienā nemainīsies. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras piešķirtās pensijas un pabalsti tiek piegādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta 5.aprīlī, tos saņems 1.aprīlī.

Lieldienu brīvdienu periodā – Lielajā piektdienā 2.aprīlī, Pirmajās Lieldienās 4.aprīlī un Otrajās Lieldienās 5.aprīlī – atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Liepājā un Mārupē. Strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit. Informācija par darbalaika izmaiņām ir pieejama arī uz vietas visās pasta nodaļās.

Sestdien, 3.aprīlī, strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti atvērtas sestdienās, – šo nodaļu darbalaiks šajā dienā nemainīsies.                                                                                                                           

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izmaksātās pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 5.aprīlī, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 1.aprīlī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI