DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. janvārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

LZS: Dana Reizniece- Ozola noliek Saeimas deputāta mandātu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 4.janvārī, gads sācies ar jaunumiem Latvijas Zemnieku savienībā (LZS), jo Saeimas deputāta mandātu noliek mūsu Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) frakcijas deputāte Dana Reizniece-Ozola, lai turpmāk ieņemtu Starptautiskās šaha federācijas (FIDE) rīkotājdirektores un valdes priekšsēdētāja vietnieces amatu.

FIDE sporta veida attīstībai apvieno 190 valstis, to federācijas un desmitiem miljonu sportistu. Tā ir lielākā un ietekmīgākā šaha organizācija pasaulē. FIDE rīkotājdirektores amats ir viens no augstākajiem, kāds Latvijai bijis kādā no starptautiskām sporta organizācijām. Tā ir lieliska iespēja nest Latvijas sporta vārdu pasaulē.

LZS valdes locekle, ZZS Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola: “Īpašu paldies  vēlos pateikt komandas biedriem no Latvijas Zemnieku savienības un tās sadarbības partneriem, ar kuriem kopā esam pieredzējuši gan politiskos panākumus, gan grūtākus laikus. Novēlu kolēģiem apzināties atbildību būt lielākajam konservatīvajam politiskajam spēkam Latvijā. Lielai daļai Latvijas vēlētāju ir nepieciešams spēcīgs vērtību aizstāvis. Pārliecību dod tie patriotiskie, saimnieciskie, nosvērtie un pamatīgie sava darba pratēji, kurus partijas biedru rindās esmu sastapusi visos Latvijas novados. Turpināšu būt LZS biedre un atbalstīšu labas pārmaiņas partijā. Esmu pārliecināta, ka man izdosies ieguldīt savu artavu FIDE turpmākajā izaugsmē. Pasaule nākotnē starptautisko šaha federāciju uztvers ne tikai kā profesionālu sportistu atbalsta institūciju un augsta līmeņa sacensību organizatori, bet arī kā sociāli atbildīgu organizāciju, kas karalisko sporta spēli aktīvi izmanto bērnu izglītošanā, mazāk aizsargāto sabiedrības daļu integrēšanā un sieviešu tiesību nostiprināšanā.”

“Esam lepni, ka LZS rindās ir tik spēcīgi un zinoši biedri, kas tiek novērtēti ne tikai Latvijas, Eiropas, bet arī pasaules līmenī. Dana Reizniece- Ozola ir pierādījums, ka mūsu cilvēki tiek novērtēti. Ar milzīgu pašatdevi, darbu un nesavtīgu interesei par savu lietu, tiekam pamanīti un ar lielu godu varam nest Latvijas vārdu pasaulē. LZS vārdā vēlamies Danai Reizniecei- Ozolai teikt paldies par ieguldīto darbu, pieredzi un profesionālajām zināšanām partijā. Vēlos atzīmēt, ka arī turpmāk mēs strādāsim kopā, lai  Danas Reiznieces-Ozolas zināšanas un pieredze noderētu mūsu vēlētājiem un kalpotu valsts attīstībai, ” uzsver LZS priekšsēdētājs Armands Krauze.

Pēc Danas Reiznieces-Ozolas mandāta nolikšanas, Saeimas deputāta vietu ieņems ZZS priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI