DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas domes Centrālajā administrācijā konstatēts vēl viens ar Covid-19 inficēšanās gadījums

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Centrālajā administrācijā Rātsnamā konstatēts vēl viens saslimšanas ar Covid-19 gadījums. Inficiētā persona pēdējo reizi darbā bijusi 10. novembrī. Tā kā Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis ir ticies ar minēto personu, tad, proaktīvi ievērojot piesardzību, pilsētas mērs sācis strādāt attālināti. Šodienas attālināto Rīgas domes sēdi M. Staķis vadīs no savas dzīvesvietas.

Šobrīd pašvaldība pilnībā sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC), tiek noteiktas kontakpersonas, kā arī tiek veiktas visas  nepieciešamās darbības, kuras rekomendē SPKC. Tostarp aktīvi notiek telpu dezinfekcija, kā arī par minēto saslimšanas gadījumu tiek informēti visi darbinieki, kuru  darba vietas atrodas Rātsnamā. Tāpat pašvaldība konsultējas ar SKPC par citu slimības profilakses pasākumu ieviešanu Rātsnamā. Pašlaik Centrālā administrācija turpina darbu, vienlaikus ievērojot visus SPKC norādījumus.

“Savā un SPKC vārdā, arī aicinu visus iedzīvotājus, lūdzu, lejuplādēt aplikāciju “Apturi Covid”, kas speciālistiem šādās situācijās ļauj efektīvāk apzināt visas kontaktpersonas,” atgādina M.Staķis.

Šobrīd kopumā Rātsnama darbinieku vidū ir kontatēti trīs ar Covid-19 inficēšanās gadījumi.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI