DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents diskutēs tiešsaistes sarunā ar Raunas, Smiltenes un Apes jauniešiem par dzīvi digitālajā laikmetā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 27. oktobrī, Valsts prezidents Egils Levits apmeklēs Smilteni un Raunas novadu. Reģionālās vizītes laikā plānota Valsts prezidenta tiešsaistes saruna ar Raunas, Smiltenes un Apes jauniešiem par dzīvi digitālajā laikmetā, digitālās vides iespējām un izaicinājumiem, kā arī attālinātajām mācībām.

Diskusija būs skatāma tiešraidē Valsts prezidenta YouTube profilā (presidentlv), tīmekļvietnē www.president.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook (egilslevitslv) un Twitter (@Rigas_pils).

Raunā Valsts prezidents tiksies arī ar Raunas novada domes priekšsēdētāju Eviju Zurģi un Raunas vidusskolas direktoru Edgaru Plētienu, kurš vienlaikus ir vēstures un politikas skolotājs, kā arī izglītības programmas “Iespējamā misija” absolvents. Raunas novadā E. Levits arī apmeklēs augstas pievienotās vērtības kokrūpniecības uzņēmumu “Pavasars”, kas nodarbojas ar koka paneļa māju, koka un alumīnija logu ražošanu.

Savukārt Smiltenē Valsts prezidents tiksies ar Smiltenes novada domes priekšsēdētāju Edgaru Avotiņu un citiem pašvaldības pārstāvjiem, lai pārrunātu Smiltenes novada attīstības plānus. Tāpat E. Levits tiksies ar Smiltenes novada uzņēmējiem, kuri ir ieguvuši “Smiltenes novada uzņēmēju” balvu, un iestādīs pie Smiltenes vidusskolas liepu par godu Smiltenes 100. gadadienai.

Lai vizītes laikā nodrošinātu augstu epidemioloģisko drošību, vizītes norisē iesaistītās personas, tai skaitā mediju pārstāvji valkā mutes un deguna aizsegu, ievēro drošu distancēšanos, atsakās no sarokošanās un nelieto koplietošanas priekšmetus.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI