DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autobraucēju ievērībai: būvdarbi notiek vairāk nekā 90 valsts autoceļu posmos

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sākušies būvdarbi uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no satiksmes mezgla krustojumā ar Rīgas apvedceļu A5 (Salaspils–Babīte) līdz Ikšķilei (17,328.-28,000. km), darbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h. Uz Rīgas virziena brauktuves posmā no Ikšķiles līdz pieejām divlīmeņu krustojumam ar Rīgas apvedceļu A4 (Baltezers–Saulkalne) satiksmei pārmaiņus tiks slēgta viena no divām braukšanas joslām. Plānots, ka naktīs satiksmei būs atvērtas brauktuves abas joslas.   

Nedēļas nogalē, dodoties ārpus Rīgas, jārēķinās ar lēnāku satiksmi Saulkrastu un Jūrmalas virzienā. Saulkrastu apvedceļa (A1) remontdarbu posma izbraukšana var prasīt stundu ceļā. Satiksmei ir slēgta izbraukšana no Rīgas ielas Saulkrastos (V101) uz Tallinas šoseju, tā tiek organizēta pa autoceļu Saulkrasti–Ragana (P6). Aicinām autobraucējus plānot savlaicīgi savus braucienus un rēķināties ar papildu laiku ceļā. Tāpat aicinām iespēju robežās izmantot elektrovilcienu pakalpojumus, kas ir pieejami gan Saulkrastu, gan Jūrmalas virzienā. 

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu ir uz autoceļa Pūri–Auce–Grīvaiši (P96) posmā no Pūriem Auces virzienā līdz pat Penkulei – tur ir astoņi pagaidu luksofori, un lai izbrauktu visus remontdarbus būs nepieciešama stunda un 20 minūtes. Savukārt četri luksoforu posmi ir uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) 20 kilometru garā posmā, sākot no Ventspils Kuldīgas virzienā, tur jārēķinās ar stundu ceļā.  

Valstī turpinās aktīva būvdarbu sezona, būvdarbi notiek uz vairāk nekā 90 ceļu posmiem Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI