DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Šovakar Ādažos tiks atklāta vasaras koncertsērija Gaujas krastā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Priecājoties atkal tikties klātienē ar saviem klausītājiem, iemīļoti un atzīti mūziķi kopā ar Ādažu Kultūras centru izveidojuši Ādažos nebijušu projektu “Gaujas parka koncertsērija”, kurā 3 neaizmirstamus vasaras vakarus pēc kārtas ar saviem klausītājiem tiksies dažādi mūziķi. Katrs muzikālais vakars iecerēts pavisam atšķirīgās noskaņās. 30.jūlijā plkst. 21.00 koncertsēriju atklās brīnišķīgās balss īpašniece un komponiste Linda Leen kopā ar talantīgo ģitāristu Rihardu Lībieti, pēc tam, piektdienas vakarā, hītiem bagātā grupa “Otra Puse” un Antra Stafecka, bet koncertsēriju noslēgs visu iemīļotā grupa “The Sound Poets”.

Tieši Gauja iedvesmojusi Ādažu Kultūras centra radošo kolektīvu šim lieliskajam projektam, jo visi  vasaras koncertsērijas koncerti notiks skaistās upes krastā, Gaujas parkā. Lai atmosfēru padarītu vēl īpašāku, pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi savus plediņus, segas un krēslus, kā arī izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, jo koncerti notiks zem naksnīgās debess. Pasākuma teritorijā darbosies arī kafejnīca. Ieeja pasākumā būs no plkst.20.00.

Katrs koncerts ilgs  aptuveni pusotru stundu, tajos tiks izpildīti gan klausītājiem iemīļoti skaņdarbi, gan plašākai publikai ne tik zināmas dziesmas no mākslinieku daiļrades.

! No 30.07.-01.08. Gaujas dambja posms no Ādažu Kultūras centra līdz Gaujas tiltam būs slēgts.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI