DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

"Zibeņos" atklāts Ādažu novadā pirmais disku golfa parks

FOTO: Publicitātes foto

Sestdien, 23.septembrī, sporta un aktīvās atpūtas parkā "Zibeņi", Timotiņu ielā 1, Carnikavā, atklāts Ādažu novadā pirmais disku golfa laukums.

Disku golfa parka "Zibeņi" atklāšanā ikvienam bija iespēja to apskatīt kopā ar trases veidotājiem, iepazīt spēles noteikumus, kā arī uzzināt disku mešanas paņēmienus.

Laukuma atklāšanā piedalījās pašvaldības pārstāvji - Ādažu Sporta centra vadītājs Arnis Rozītis, pašvaldības Attīstības komitejas vadītājs Gatis Miglāns, trases izveidotāji, Latvijas Disku golfa federācijas pārstāvji un citi interesenti.

Līdz ar disku golfa parka atklāšanu Ādažu novadā ir par vēl vienu vietu vairāk, kur kopā ar ģimeni vai draugiem aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Disku golfs ir ārpustelpu sporta spēle, kurā spēlētājam lidojošs disks jāiemet speciālā grozā ar pēc iespējas mazāku mēģinājumu skaitu. "Zibeņos" uzstādīti 18 grozi. Ceļu uz katru grozu sāk no starta laukuma, bet "Zibeņos" šķēršļi – koki un reljefs – padara spēli interesantāku. Disku golfā nozīme ir ne tikai metiena spēkam un tehnikai, bet arī stratēģijai, izdarot pareizo izvēli šķēršļu apiešanā.

14.oktobrī "Zibeņos" tiks aizvadīts arī pirmais disku golfa turnīrs, kuram var pieteikties sākot no 25.septembra tīmekļvietnē: dgmtrx.com/2754209. Dalība turnīrā ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI