DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
09. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

16. jūlijā Grīziņkalnā norisināsies seriāla “Izskrien Rīgu 2020” ceturtais posms

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar  4. posmu 16. jūlijā Grīziņkalnā turpināsies sestā sezona populārajam galvaspilsētas skriešanas seriālam “Izskrien Rīgu”, ko piedāvā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Vairāk nekā pieci simti veselīga dzīvesveida piekritēji un skrējēji pulcēsies kalnainajā Grīziņkalna parkā. Dalībniekiem tiek piedāvātas 5 kilometru un 10 kilometru distances, bet bērni varēs veikt ierastos 500m un 800m skrējienus, saņemot saldumu balvu un baudot priekus sacensību vietā organizētajās aktivitātēs. Organizatori ir parūpējušies, lai bērniem un veselības distances skrējējiem nebūtu jāmaksā par dalību, piesakoties vismaz nedēļu pirms sacensībām.

Reģistrēšanās sacensībām un vairāk informācijas saitē www.izskrienrigu.lv.

Sestā sezona šim populārajam skriešanas seriālam mūsu galvaspilsētā sākās maija beigās ar pirmo posmu, kas norisinājās kā treniņš pie Māras dīķa. Otrais posms Maskavas dārzā arī norisinājās kā treniņš, kuru vadīja viens no labākajiem Latvijas skrējējiem Dmitrijs Serjogins. Šogad paredzētie posmi: 16. jūlijā Grīziņkalnā, 30. jūlijā jaunā vietā – Ēbelmuižas parkā, 13. augustā Mežaparkā un sezonas noslēgums plānots 27. augustā Dzegužkalnā.

Seriāla noslēgumā Dzegužkalnā ar balvām tiks apbalvoti arī čaklākie un labākie skrējēji kopvērtējumā 5 kilometru un 10 kilometru distancēs. Savukārt, dalībnieki, kas būs piedalījušies un ieguvuši rezultātu vismaz četros seriāla posmos, tiks pie kopvērtējuma piemiņas balvas ar pasākuma simboliku. Arī bērnu distances čaklākie censoņi ar vismaz 4 rezultātiem saņems īpašu piemiņas medaļu.

Sacensību seriālu iedzīvotājiem piedāvā Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, organizē XEvents un atbalsta Isostar, Skrīveru saldumi, Hanzas maiznīca, Magnesia.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI