DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmierā brīvdabas kino “drive-in” seansi būs visu vasaru

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 16.maijā, Valmierā norisināsies vēl nebijis notikums – brīvdabas kino vakars “drive-in”, stāvvietai pie Vidzemes Olimpiskā centra pārvēršoties par kinoteātri, kurā skatītāji ieradīsies automašīnās. Vērojot lielo interesi, priecājamies pavēstīt, ka brīvdabas kino seansi plānoti visu vasaru. Tā kā uz pirmo “drive-in” vakaru brīvo autostāvvietu skaits strauji sarūk, aicinām interesentus maksu par autostāvvietu veikt laikus iepriekšpārdošanā. Pirms seansa klātienē to izdarīt nebūs iespējams. Maksa par autostāvvietu vienai automašīnai ir 10 EUR (vietu skaits ir ierobežots).

Pirmajā kino seansā 16.maijā plkst.22.00 (iebraukšana no plkst.21.30) būs filma par sapņošanu un mīlestību – skatītāju un kinokritiķu atzīts mūzikls “La La Land: Kalifornijas sapņi”. Savukārt, kas gaidāms nākamajā kino vakarā 23.maijā, noteiks paši skatītāji. Balsošana Valmieras Facebook lapā tiks atvērta pirmdien, 18.maijā.

Atgādinām, ka, rūpējoties par veselību un ievērojot distancēšanās noteikumus, filmas skatīšanās iespējama tikai no automašīnas. Iebraukšana no Vaidavas ielas puses. Brīvdabas kino vakara apmeklētājiem jāievēro drošības noteikumi:

  • Teritorijā drīkst iebraukt tikai ar vieglo automašīnu;
  • Vienā automašīnā vienlaikus var atrasties viena persona vai personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā;
  • Automašīnu drīkst novietot tikai norādītajās vietās;
  • Seansa laikā nav atļauts atvērt mašīnas logus;
  • Skatītāji nedrīkst izkāpt no automašīnas, tomēr, ja to ir nepieciešams darīt vai ir vajadzīga palīdzība, jāizmanto automašīnas avārijas gaismas, pievēršot tehniskā personāla uzmanību;
  • Izbraucot no teritorijas seansa laikā, atgriešanās nav iespējama;
  • Pēc seansa uzreiz jāizbrauc no stāvvietas, tajā lieki neuzkavējoties.

Brīvdabas “drive-in” kino vakaru rīko Vidzemes Olimpiskais centrs, Valmieras pilsētas pašvaldība, “Kino Gaisma/3D Cinema Valmiera” un SIA “FDT”.

Kino vakars organizēts, ievērojot 12.03.2020. Ministru kabineta rīkojumā Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 07.05.2020. veiktos grozījumus, cita starpā paredzot atļaut rīkot pasākumus, kuros apmeklētājs piedalās, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI