DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” aicina sabiedrisko transportu izmantot tikai tad, ja nav citas alternatīvas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm šodien, 28. martā tiek solīts silts laiks, kas varētu mudināt cilvēkus doties ārpus mājām. “Rīgas satiksme” atkārtoti sabiedrisko transportu kā pārvietošanās līdzekli izmantot tikai gadījumos, ja nav citas alternatīvas.  Šādu aicinājumu uzņēmums pakāpeniski uzsācis izvietot arī uz sabiedriskā transporta durvīm.

Lai mudinātu pasažierus ievērot valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un aicinājumu pēc iespējas mazāk pārvietoties “Rīgas satiksme” jau ir izvietojusi dažādus informatīvos materiālus sabiedriskajā transportā esošajos monitoros. Tāpat transporta salonos tiek atskaņots balss paziņojums: - Lai mazinātu vīrusa COVID-19 izplatību, aicinām izvērtēt braucienu nepieciešamību. Paldies par sapratni!

Lai mazinātu COVID 19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

 Savukārt tos klientus, kuri no ārvalstīm atgriezušies pēdējo 14 dienu laikā, aicinām ievērot valstī noteikto karantīnu un sabiedrisko transportu neizmatot. Būsim atbildīgi un rūpēsimies ne tikai par savu, bet arī par līdzcilvēku veselību.

“Rīgas satiksme” saka paldies ikvienam, kurš ievēro Latvijā noteikto ārkārtējo situāciju un pārvietojās pēc iespējas mazāk. Tāpat sakām lielu paldies visiem un īpaši medicīnas darbiniekiem, kuri pašaizliedzīgi strādā, lai mazinātu vīrusa tālāko izplatību.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI