DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes locekļa amatā ieceļ Gundaru Kainu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 23.martā,VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) akcionāru sapulce lēmusi LVC valdes locekļa amatā iecelt līdzšinējo LVC Attīstības pārvaldes direktoru Gundaru Kainu.

Kains LVC strādā kopš 2006.gada, kad viņš uzņēmumā sāka strādāt kā projektu vadītājs, kur viņš nodarbojās ar projektiem, kas saistīti ar Eiropas struktūrfondu realizāciju. Sākot ar 2014.gadu, Kains bija LVC Tehniskās pārvaldes vadošais projektu vadītājs, kur viņa darbs bija saistīts ar vidēja un ilglaicīga autoceļa tīkla attīstības plānošanu. 2016.gadā Kains sāka strādāt kā LVC Attīstības pārvaldes direktora pienākumu izpildītājs, vēlāk kļūstot par pārvaldes direktoru.

Karjeru Kains sācis kā Rīgas domes Labklājības departamenta Latgales priekšpilsētas Sociālā dienesta vadītāja vietnieks, kur viņš atbildēja par iestādes saimniecisko darbību. Šajā amatā viņš strādāja no 1993.gada līdz 2005.gadam.

Gundars Kains ir pabeidzis Rīgas celtniecības tehnikumu, iegūstot autoceļu tehniķa profesionālo kvalifikāciju ar specialitāti autoceļu būvē un ekspluatācijā. Vēlāk Kains Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvis būvinženiera kvalifikāciju, bet pēc tam inženierzinātņu maģistra grādu būvzinātnē.

Iepriekš ieņemtajos amatos Kains izkopis vadības un organizatoriskās spējas, kā arī komunikācijas prasmes. No svešvalodām Kains brīvi pārvalda krievu un angļu valodu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI