DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ēnu dienā iespējams ēnot VUGD amatpersonas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šā gada 12.februārī norisināsies ikgadējā Ēnu diena, kuras ietvaros vairāk nekā 300 skolēniem būs iespējams apmeklēt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) struktūrvienības visā Latvijā un, sekojot VUGD amatpersonu ikdienas darbiem, gūt neatsveramu pieredzi.

Ēnu dienā skolēniem būs iespēja iejusties ugunsdzēsēja glābēja, posteņa komandiera, ugunsdrošības inspektora vai citu dienesta amatpersonu amatos. Piedāvājam ēnot arī Latvijas Ugunsdzēsības muzeja un Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas amatpersonu darbu!  Ēnu diena ir lieliska iespēja, lai saņemtu atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem par VUGD, kā arī par iespējām nākotnē kļūt par kādu no šo profesiju pārstāvjiem. Pērn VUGD struktūrvienībās visā Latvijā viesojās vairāk nekā 297 ēnas. Gaidīsim ēnotājus arī šogad!

Pieteikties ēnot VUGD amatpersonas iespējams šeit: https://enudiena.lv/vakances?profession=&organization=&region=&search=&p=26&sort=organization

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija (JA-YE Latvija) reģistrēta preču zīme. Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI