DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
2
2

Notici sev! Iespēja nokļūt pretterorisma vienībā OMEGA

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

VIDEO: Valsts policija

„Notici sev un savām spējām,” aicina Valsts policijas pretterorisma vienības OMEGA kaujinieki, jo šajā svētku nedēļā tiek izsludināta jaunā pretendentu rekrutēšana. Šī ir iespēja apņēmīgākajiem un motivētākajiem nokļūt soli tuvāk mērķim – dinamiskam un interesantam darbam, profesionālam, uzticamam un saliedētam kolektīvam, kas rūpējas par Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību.

Valsts policijas pretterorisma vienība OMEGA aicina pieteikties tos interesentus, kuri ir nolēmuši un grib nokļūt vienības sastāvā. Pretterorisma vienības OMEGA ģimeni veido amatpersonas ar atšķirīgu iepriekšējo profesionālo pieredzi, taču viņiem visiem ir viens mērķis – būt vienam no OMEGA zobratiem, lai veiktu lielus un svarīgus darbus Latvijas drošības labā.

Pretendentiem nav jābūt “sporta meistariem” vai spēka vīriem, taču jābūt motivētiem un jāvēlas ieguldīt darbu, lai sasniegtu mērķi. Lai parādītu savas spējas vienībā, jābūt vismaz pirmā līmeņa augstākajai izglītībai, domātspējīgam un ar vēlmi nepārtraukti pilnveidoties.

Notici sev un savām spējām, sūti savu pieteikumu un CV uz e-pasta adresi omega13@vp.gov.lv un nokļūsti soli tuvāk savam mērķim – dinamiskam un interesantam darbam, rūpēm par Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību!

OMEGA ir speciāli organizēta, apmācīta un ekipēta Valsts policijas pretterorisma vienība, kura risina sevišķi paaugstinātas bīstamības uzdevumus. Paši omegieši dienestu vienībā raksturo kā dinamisku, aizraujošu un interesantu, kas sniedz unikālu iespēju nepārtraukti mācīties un attīstīties ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Primāri ikviens vienības kaujinieks tiek sagatavots trieciennieka funkciju veikšanai, taču turpmākā dienestā ir iespēja sevi realizēt plašā specializāciju klāstā atkarībā no individuālajām spējām un talantiem.

Atlases process un mācību posms ir interesants un jauniem iespaidiem bagāts. Par Valsts policijas pretterorisma vienības OMEGA iepriekšējo atlasi, vienības pretendentu iespaidiem un rakstura iezīmēm, kas nepieciešamas OMEGA kandidātiem vairāk var lasīt rakstā „Aizkadrā: vienībā OMEGA ģimenē nokļūst motivētākie”.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI