DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Informē par gatavošanos 2021. gada pasaules čempionātam hokejā vīriešiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 6. novembrī, notika 2021. gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem rīcības komitejas sēde, kuras laikā Latvijas Hokeja federācijas pārstāvji informēja par to, kā norit gatavošanās čempionātam. Savukārt Kultūras un sporta centra “Daugavas stadions” pārstāvji uzstājās ar ziņojumu par hokeja treniņu halles būvniecību.

2021. gada Pasaules čempionāts hokejā vīriešiem notiks no 7. līdz 23. maijam, un tas norisināsies gan Rīgā, gan Minskā. Rīgā norisināsies 30 spēles, uz kurām plānots pulcināt ap 175 000 līdzjutēju (tai skaitā vismaz 75 500 no ārvalstīm), kā arī vairāk nekā 200 žurnālistu no vietējiem un starptautiskajiem medijiem.

Rīcības komitejas tikšanās laikā Latvijas Hokeja federācijas pārstāvji norādīja, ka, gatavojoties šim pasākumam, jau ieguldīti un būs nepieciešami arī turpmāk ievērojami finanšu resursi, tādēļ tika lūgts atbalsts no valsts budžeta, kas segtu vismaz daļu esošo un gaidāmo nepieciešamību. Kultūras un sporta centra “Daugavas stadions” vadība informēja par progresu saistībā ar ledus halles ar diviem ledus laukumiem projektēšanu un būvniecību.

Tikšanās dalībnieki vienojās, ka Latvijas Hokeja federācija tuvākajā laikā sagatavos oficiālu vēstuli, ko kopā ar detalizēti sagatavotiem hokeja čempionāta organizēšanas izdevumu aprēķiniem iesniegs Izglītības un zinātnes ministrijā. Savukārt ministrija pēc dokumentu izvērtēšanas gatavos dokumentus jautājuma izskatīšanai Ministru kabinetā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI