DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 2019.gada 9.novembra Rīgas 22.pasta nodaļa t/p Alfa strādās pagaidu telpās

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2019.gada 9.novembra Rīgas 22.pasta nodaļa Brīvības gatvē 372, tirdzniecības parkā Alfa, pakalpojumus sniegs pagaidu telpās 2.stāvā, bet no 25.novembra – jaunā un modernā vietā ar atvērtā tipa plānojumu tirdzniecības parka pirmajā stāvā. Lai sekmīgi nodrošinātu telpu maiņu un nepieciešamos pārcelšanās darbus, 8., 9. un 24.novembrī plānotas nodaļas darbalaika izmaiņas.  

Sakarā ar tirdzniecības parka Alfa rekonstrukciju un paplašināšanos Rīgas 22.pasta nodaļa no 2019.gada 25.novembra sāks darbu jaunās telpās ēkas pirmajā stāvā, B ieejas pusē. Kamēr jaunajā nodaļas atrašanās vietā notiks remontdarbi – no 9. līdz 23.novembrim –, pasta nodaļa strādās pagaidu telpās tirdzniecības parka otrajā stāvā.

Piektdien, 8.novembrī, kad plānota nodaļas pārcelšanās uz pagaidu telpām, pasta pakalpojumi klientiem tiks sniegti no plkst.10 līdz 19.30, savukārt 9.novembrī pasta nodaļa pagaidu telpās strādās no plkst.14 līdz 22.

Sakarā ar telpu maiņu un nepieciešamajiem darbiem pārcelšanās sekmīgai nodrošināšanai uz jauno atrašanās vietu ēkas pirmajā stāvā svētdien, 24.novembrī, Rīgas 22.pasta nodaļa nestrādās, lai jau pirmdien, 25.novembrī, varētu uzsākt pakalpojumu sniegšanu ierastajā darbalaikā: pirmdienās–piektdienās no plkst.10 līdz 22.

Rīgas 22.pasta nodaļas jaunajām telpām būs moderns un funkcionāls dizains ar atvērtu plānojumu, nodrošinot ērtu pārskatāmību un preču pieejamību īpaši izveidotos stendos, akcentējot tradicionālo pasta preču sortimentu – pastkartes, preses izdevumus, dažāda veida sūtījumu iepakojumu u.tml.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI