DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” rīko radošo konkursu skolēniem “Šķiro un radi!”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” vēlas pievērst mūsu pilsētas jaunās paaudzes uzmanību atkritumu šķirošanas un to samazināšanas nozīmīgumam ikdienā, kā arī šobrīd tik populārā beziepakojuma dzīvesveida popularizēšanai, tāpēc aicinām Jēkabpils izglītības iestāžu audzēkņus piedalīties mūsu rīkotajā radošo darbu konkursā “Šķiro un radi!”

Piedaloties konkursā, Jēkabpils bērniem un jauniešiem tiek sniegta iespēja apliecināt sevi radošā mākslā un atdzīvināt vispārdrošākās idejas, sacenšoties ar vienaudžiem radošumā.

Konkursa ietvaros Jēkabpils interešu izglītības pulciņu un vispārizglītojošo skolu 1.-9. klašu audzēkņiem ir jāizveido dizaina vai interjera priekšmets, sadzīvē praktiski pielietojama lieta, aksesuārs, vides objekts, vai tamlīdzīgs radošs darbs no izlietotā pudeļu, tetrapaku, skārdeņu, stikla pudeļu utml. iepakojuma.  Izveidotā darba fotogrāfija jāiesūta konkursa organizētājam līdz š.g. 1.novembrim, aizpildot reģistrācijas anketu (reģistrācijas anketa un nolikums atrodami mūsu mājaslapā www.jekpak.lv)

Uzvarētāji saņems vērtīgas balvas. Būs arī sadarbības partneru sagādātās pārsteiguma balvas.

Lai atraktīvs un radošs noskaņojums radot pārdrošākās idejas!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI