DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Uz sēdi pulcēsies LTRK Goda Konventa padomnieki

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atbilstoši Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) statūtiem trešdien, 18.septembrī, notiks Goda padomnieku Konventa jaunā sastāva sēde, kur paredzēts uzklausīt ierosinājumus un diskutēt par LTRK turpmākās attīstības stratēģiju.

Goda Konventa padomnieku galvenais uzdevums ir būt par padomdevējiem, sniedzot savu intelektuālo resursu Latvijas tautsaimniecības izaugsmei, kā arī biedrības turpmākajai attīstībai. Pirmajā sēdē plānots pārrunāt un uzklausīt Goda Konventa padomniekus par LTRK stratēģiju līdz 2020.gadam, diskutēt par to, kādai tai nepieciešams būt līdz 2025.gadam, kā arī pārrunāt redzējumu par Latvijas Nacionālā Attīstības plāna prioritātēm. Tāpat paredzēts balsot par Goda Konventa prieikšsēdētāju.  

Trešdien, 18.septembrī, plānotajā Goda Konventa sēdē dalību apstiprinājuši Mārcis Auziņš, Edgars Šīns,  Ivars Puksts,  Imants Bergs, Māris Meļķisis, Gundars Bērziņš, Aigars Pētersons,  Daunis Auers, Juris Gulbis, Andris Rubīns, Arnis Kaktiņš, kā arī bijušie LTRK prezidenti un pēc statūtiem iekļaujamie Goda Konventa padomnieki Andris Lasmanis, Andris Bērziņš un Gundars Strautmanis. Tāpat Goda Konventā piekritušas darboties un ar zināšanām dalīties arī vairākas citas sabiedrībā atzītas personas: Kerli Gabriloviča, Janīna Mitrofanova, Jekaterina Stuģe, Kristīne Jarve, Andrejs Aleksejevs, Vaira Vīķe – Freiberga, Arvīds Barševskis, Iveta Šulca, Vilis Krištopāns, Arnolds Laksa un Tālis Juhna.

LTRK statūti nosaka, ka Goda Konventa mērķus, sastāvu un darbības principus nosaka LTRK Padome, bet tajā jādarbojas visiem bijušajiem LTRK prezidentiem, kā arī Padomes uzaicinātajām personām, kuras spēj izcili veikt noteiktos uzdevumus.

“Goda Konventa padomdevēju pieredze un zināšanas var palīdzēt attīstīties kā LTRK, tā arī visai Latvijas tautsaimniecībai, jo tieši augstā kompetence, kvalitatīvas diskusijas un padomi ir būtiski stratēģiskai virzībai uz labklājību,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Pašreiz LTRK apvieno vairāk nekā 2600 individuālo biedru, 60 dažādu nozaru asociācijas, nodarbinot aptuveni 150 tūkstošus darbinieku. Biedru kopējais apgrozījums 2018.gadā veidoja vairāk nekā 16,75 miljardus eiro.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI