DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK Azerbaidžānā dalīsies pieredzē par ēnu ekonomikas samazināšanu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes locekle un Politikas daļas vadītāja Katrīna Zariņa dosies uz Azerbaidžānas galvaspilsētu Baku, lai 13.septembrī piedalītos konferencē, kas veltīta cīņai ar ēnu ekonomiku un tās ietekmi uz ekonomikas izaugsmi.

K.Zariņa konferencē “Fight Against Shadow Economy as a Significant Factor of Economic Growth” jeb “Cīņa pret ēnu ekonomiku ir nozīmīga ekonomikas izaugsmes faktors” uzstāsies ar prezentāciju “Uzņēmējdarbības atbalsta organizāciju loma ēnu ekonomikas apkarošanā: Latvijas piemērs”.  

“LTRK sadarbībā ar Rīgas Ekonomikas augstskolu jau deviņus gadus rīko konferenci, lai meklētu pēc iespējas efektīvākus veidus, kā cīnīties ar ēnu ekonomiku, kas īpaši aktuāli bija pēc ekonomikas krīzes, kad ēnu ekonomikas indekss pārsniedza 30% no iekšzemes kopprodukta. Ņemot vērā mūsu pieredzi un zināšanas par instrumentiem, kas jāizmanto, lai šo sērgu izskaustu, dalīsimies ar Azerbaidžānas kolēģiem,” saka K.Zariņa.

Zinātniski praktisko konferenci rīko Azerbaidžānas Auditoru kamera sadarbībā ar Azerbaidžānas Nodokļu ministriju un Azerbaidžānas Ekonomistu apvienību. Pasākumā piedalīsies desmit dažādu valstu pārstāvji, lai dalītos ar pieredzi un zināšanām cīņai ar ēnu ekonomiku.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI