DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministre iepazīstinās VSAC “Zemgale” kolektīvu ar jauno direktoru

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 1. augustā, labklājības ministre Ramona Petraviča dosies uz Iecavas novada “Smiltaiņiem”, lai iepazīstinātu  VSAC “Zemgale” un piecu tās  filiāļu vadītājus ar jauno centra direktoru Kristapu Keišu.

Kristaps Keišs ir Vadības un sociālā darba augstskolā “Attīstība” iegūts sociālā darba maģistra grāds, pašlaik viņš studē Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas doktorantūrā. No 2017. gada Keišs ir strādājis PSIA “Veselības un sociālās aprūpes centrā Sloka”  par izpilddirektoru amatā. Kopš 2014. gada viņš ir arī Profesionālās tālākizglītības un pilnveides izglītības iestādes “Praktikums” direktors un lektors.

Līdzšinējais VSAC “Zemgale” direktors Ilgonis Leišavnieks no amata pildīšanas maijā atkāpās pēc paša vēlēšanās. Uz vakanci tika izsludināts konkurss, kurā pieteicās vienpadsmit pretendenti.

VSAC “Zemgale”  piecās filiālēs -  “Iecava”, “Jelgava”, “Lielbērze”, “Ķīši”, “Ziedkalne” ir nodarbinātas vairāk nekā 440 personu. Aprūpes centros tiek sniegti ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumi personām ar garīga rakstura traucējumiem,  1. un 2. grupas invalīdiem.

Jaunajam direktoram ministre Ramona Petraviča vēl darbasparu un izturību, uzsverot, ka viņam priekšā stāv ļoti plašs darba lauks – sākot no VSAC “Zemgale” infrastruktūras sakārtošanas, klientu dzīves apstākļu uzlabošanas, līdz personāla lietu sakārtošanai. 

“Jaunajam direktoram būs jāliek lietā visas teorētiskās un praktiskās zināšanas, prasmes un iemaņas, lai panāktu, ka visi klienti saņem pakalpojumu visaugstākajā kvalitātē. Tam jābūt pirmajai un galvenajai prioritātei, “ ir pārliecināta labklājības ministre Ramona Petraviča.

Pēc vairāku atkārtotu sūdzību saņemšanas par VSAC “Zemgale” filiāles “Lielbērze” šī gada pavasarī, labklājības ministre Ramona Petraviča deva rīkojumu  uzsākt audita pārbaudes filiālē. Pārbaužu gaitā tika konstatēti vairāki būtiski trūkumi un pārkāpumi. Pēc audita uz dienesta izmeklēšanas laiku no amata tika atstādināti VSAC “Zemgale” filiāles “Lielbērze” vadītājs un VSAC “Zemgale” Kvalitātes kontroles daļas vadītāja.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI