DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Par uguņošanu Valmieras pilsētas svētkos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Valmieras pilsētas pašvaldība

No 26. līdz 28.jūlijam Valmiera ielūdz uz 736.dzimšanas dienas svinībām, ko kopīgi atzīmēsim ar svētku gājienu, koncertiem, balli, jautrām un sportiskām aktivitātēm, amatnieku un mājražotāju tirdziņu, dažādām radošām darbnīcām, brīvdabas kino un svētku uguņošanu, kas svinību viesus priecēs 27.jūlijā ap plkst.00.00.

Pilsētas svētku apmeklētāju drošībai no 27.jūlija plkst.10.00 līdz 28.jūlija plkst.3.00 tiks slēgts gājēju tilts pār Rātsupīti, jo šeit paredzēta uguņošanai nepieciešamo pirotehnisko izstrādājumu izvietošana.

Gājēju kustībai 27.jūlijā no plkst.22.00 līdz 28.jūlija plkst.1.00 tiks ierobežota gājēju tilta pār Rātsupīti pieguļošā teritorijas daļa, lai nodrošinātu salūtam nepieciešamo drošības perimetru.

Savukārt 27.jūlijā no plkst.19.00 līdz 28.jūlija plkst.2.00 tiks slēgta satiksme Strauta ielā (posmā no Tērbatas ielas līdz Lucas ielai) un Valmieras tirgus teritorijā esošais stāvlaukums. Salūta organizatori šajā laikā aicina automašīnu īpašniekus nenovietot stāvlaukumā transportlīdzekļus.  

Uguņošanas tuvumā esošo īpašumu īpašniekus aicinām laikus parūpēties arī par mājdzīvnieku drošību, tos savlaicīgi ielaižot iekštelpās.  

Ņemot vērā ierobežojumus, aicinām uz uguņošanu doties savlaicīgi! Pasākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām, kas var rasties saistībā ar drošības ierobežojumiem!

Pēc uguņošanas valmierieši un pilsētas viesi aicināti uz svētku balli Centrālajā laukumā pie Hanzas sienas, kur uzstāsies grupa “Ballīšu orķestris”. 

Valmieras pilsētas svētku programma šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI