DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sportosim arī Valmieras dzimšanas dienā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Veselā miesā vesels gars! Lai iegūtu papildu enerģiju visu Valmieras dzimšanas dienas svinību norišu baudīšanai, aicinām uz sportiskām aktivitātēm, kas norisināsies Valmieras pilsētas svētku laikā 27. un 28. jūlijā, piedāvājot aktīvi pavadīt laiku kā lieliem tā maziem.

Laukumā starp Valmieras Kultūras centru un TC “Valleta” sestdien, 27.jūlijā, no plkst.10.00 līdz 16.00 ikviens aicināts izmēģināt kāpšanu pa klinšu sienu, kā arī iepazīt pilsētu orientēšanās sprinta sacensībās. Tāpat būs iespēja piedalīties virtuālās realitātes sporta spēlēs, iejusties Dusmīgo putnu ādā un, atrodoties Valmieras centrā, apmeklēt Alpus. SIA “VALPRO” aktivitātē Valprollings ikviens varēs spēlēt dažādas spēles, izmantojot degvielas kannas un ugunsdzēsības aparātus.

No plkst.12.00 līdz 15.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra Valmierai tiks dota iespēja atgūt spēcīgākās pilsētas statusu. Būs gaidīti gan vīrieši, gan sievietes, kuri, spiežot svaru stieni, parādīs savu spēku un veidos pilsētas kopējo rezultātu.

27.jūlijā ikdienā atturīgais Dzirnavu ezeriņš būs saposts, izrotājot ar virs ūdens iekārtiem vārtiem. No plkst. 12.00 jau ceturto reizi Valmierā notiks Paralēlās airēšanas slaloms „Valmiera viļņo!”. Pasākums allaž pulcē ap simts dalībniekus no Latvijas un citām valstīm. Sacensības un to formāts tradicionāls – vispirms individuāli kvalifikācijas braucieni, bet noslēgumā paralēlie slaloma sprinti. Tāpat sestdien Dzirnavu ezeriņā būs iespēja slīdēt pa ūdens virsmu uz SUP dēļa un velties ūdensbumbās.

Savukārt svētdien, 28. jūlijā ar startu plkst. 14:00 Valmieras pils teritorijā norisināsies rogaininga sacensības. Komandām, izmantojot organizatoru izsniegto karti, trīs stundu laikā ar kājām vai velosipēdiem pilsētas un tuvējās apkārtnes teritorijā būs jāatrod maksimāli daudz kontrolpunkti. Komandā var būt no diviem līdz pieciem cilvēkiem. Reģistrēšanās sacensībām norises vietā pirms starta.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI