DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Kultūras ministre Dace Melbārde 5. aprīlī dosies darba vizītē uz Valmieru

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai tiktos ar Valmieras novada kultūras darba organizatoriem – pašvaldību kultūras iestāžu vadītājiem un darbiniekiem – pārrunātu aktualitātes, kā arī apspriestu jautājumus, kas saistīti ar jauno kultūras politikas plānošanas dokumentu sagatavošanu*, kultūras ministre Dace Melbārde š.g. 5. aprīlī dosies reģionālajā vizītē uz Valmieru.

Tikšanās ar Valmieras novada kultūras darba organizatoriem pilsētas pašvaldības ēkā (Lāčplēša ielā 2, Valmierā) sāksies plkst. 14:00.

Darba vizīte Valmierā sāksies ar tikšanos Valmieras pilsētas pašvaldībā. Kultūras ministre pārrunās aktuālos kultūrpolitikas jautājumus, pašvaldības sasniegto progresu ES fondu līdzfinansēto pašvaldības kultūras infrastruktūras uzlabošanas projektu īstenošanā ar Valmieras pilsētas pašvaldības vadītāju Jāni Baiku un viņa kolēģiem.

Kultūras ministre vizītes ietvaros piedalīsies arī Valmieras Mākslas dienu #Soļi.Pilsēta.Es ietvaros notiekošās Helēnas Heinrihsones gleznu izstādes “Dienasgrāmata” un Annas Heinrihsones zīmējumu un telpisko objektu izstādes “Mans miers ir beigts” atklāšanā.

Dienas izskaņā paredzēts Valmieras Drāmas teātra izrādes „Augusta vaļi” apmeklējums.

* Valts kultūrpolitikas pamatnostādnes 2021.-2027.gadam, kā arī topošo Kultūras centru likumprojektu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI