DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Bauskā notiks seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 10. aprīlī, ar semināru Bauskā Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) turpinās pavasara semināru ciklu par labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

Seminārs Bauskā notiks 10. aprīlī plkst. 11.00 Bauskas pils konferenču zālē, pieteikšanās semināra apmeklējumam un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā.

Semināros CFLA sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Patērētāju tiesību aizsardzības centru, Finanšu ministriju un ES fondu projektu īstenotājiem stāstīs par aktualitātēm ES fondu ieviešanā, kā arī sniegs projektu īstenošanai noderīgu informāciju, piemēram, par izmaksas pamatojošajiem dokumentiem, komunikācijas iespējām ES fondu projektos, būvdarbu iepirkumu un līgumu kontroli un materiālu drošumu un atbilstību būvniecības projektos. Bauskas seminārā ar pieredzi projektu īstenošanā dalīsies Dobeles un Jēkabpils pašvaldību pārstāvji. 

CFLA direktors Mārtiņš Brencis: “Šis ir jau trešais pavasaris, kad aicinām interesentus uz kādu no pieciem semināriem Rīgā un reģionos par ES fondu projektu aktualitātēm. Pēdējā laikā bieži dzird pieminam izmaksu pieaugumu projektos, tai skaitā būvniecībā. Taču tā ir problēma, kas iezīmējusies visos plānošanas periodos, kopš Latvija saņem ES fondu atbalstu. Mūsu secinājums – izmaksu pieaugums bieži vien ir neatbilstošas plānošanas sekas. Reāli un pilnīgi aprēķini jau sākotnēji ļauj projektu īstenot bez nepatīkamiem pārsteigumiem pusceļā. Iespējams, mazāki skaitļi tāmē acīm ir patīkamāki, bet veicamos darbus tas lētākus, diemžēl, nepadara.”

Aprīlī semināri notiks arī citos reģionos:

  • Vidzemē –17. aprīlī  plkst. 11.00 Smiltenes tehnikuma telpas, Kalnamuiža 10, Kalnamuiža, Smiltenes pagasts;
  • Kurzemē - 24. aprīlī plkst. 11.00 Kuldīgas mākslas nams, 1905. gada ielā 6, 1.stāvā, Kuldīga;
  • Latgalē - 30. aprīlī plkst. 11.00 atpūtas centrs „Bāka”, Kvāpāni, Gaigalavas pagasts, Rēzeknes novads.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI