DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. februārī, 2019
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Komunikācijas nozares aģentūru darbinieki papildina zināšanas īpašā skolā.

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Komunikācijas asociācija (LaKA) uzsāk unikālu un līdz šim vietējā tirgū nebijušu apmācību programmu, kurā aģentūru speciālistiem gada laikā būs iespēja papildināt savas profesionālās zināšanas īpaši izveidotā “Lūšu skolā”. Par skolas pasniedzējiem kļuvuši Latvijas vadošo komunikācijas aģentūru vadītāji un pieredzes bagātākie konsultanti.

“Lūšu skolas” pirmā mācību gada izglītības programma ir veltīta aģentūru darbiniekiem – projektu vadītājiem, jaunākajiem projektu vadītājiem un asistentiem. Tās saturs veidots ne tikai balstoties uz speciālistu šā brīža kompetencēm un darāmajiem darbiem, mācību laikā apgūtās zināšanas darbiniekiem palīdzēs pilnveidoties profesionāli un veiksmīgi veidot savu karjeru komunikācijas nozares konsultāciju biznesā.

“Esam gandarīti saviem jaunākajiem kolēģiem palīdzēt augt gan kā profesionāļiem, gan arī kā personībām. Asociācijas aģentūras vada cilvēki, kuriem ir milzīga pieredze sabiedrisko attiecību jomā vairāku desmitu gadu garumā, tāpēc mēs nevarējām iedomāties labākus un piemērotākus “Lūšu skolas” pasniedzējus. Darbs PR aģentūrā ir ļoti dinamisks un no darbiniekiem prasa daudz un dažādu zināšanu un iemaņu. Ceram, ka deviņu lekciju kursā apgūtais palīdzēs viņiem gan ikdienas darbā, gan arī nākotnē kļūt par izciliem nozares speciālistiem,” atzīst Silvestrs Savickis, LaKA padomes loceklis un “LEAD. Korporatīvā komunikācija” partneris.

Mācību procesā apskatāmo tēmu loks ir paredzēts visai plašs - kā veiksmīgi formulēt vēstījumu, kā aiz skaitļiem ieraudzīt sakarības, darba laika un budžeta plānošana, kā veidot kontaktus, fakti un to pārbaude, ka labot kļūdas, ja tādas pieļautas, prezentāciju satura veidošana un vizualizācija, un ne tikai. Kā jau īstā skolā, paredzēti ir arī praktiskie uzdevumi un kontroldarbi, kā arī izlaidums, kurā skolas beidzējiem tiks pasniegts diploms.

Plānots, ka līdzīga apjoma un satura apmācību sesijas notiks ik gadu, tādējādi, nemitīgi papildinot zināšanas un attīstot profesionālās iemaņas aizvien lielākam asociācijas biedru aģentūru darbinieku skaitam.

Latvijas Komunikācijas asociācija (līdz 2017. gada aprīlim “Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija”) dibināta 2001. gadā un tajā šobrīd darbojas “Action PR Latvija”, ““Communication & Strategies”, “Deep White”, “GOLIN Riga”, “Komunikācijas aģentūra/Edelman Affiliate”, “LEAD. Korporatīvā komunikācija”, “MM&A| Hill+Knowlton Strategies”, “MRS Grupa”, “Nimega”, “Ogilvy PR Latvija”, “Nords Porter Novelli”, “P.R.A.E Sabiedriskās attiecības”, “Public ID Group”, “Vīlands Associates”.

Kopš 2004. gada LaKA rīko starptautisku komunikācijas balvu "Mi:t&Links. Baltic Communication Awards", kas gadu gaitā ir kļuvis par vienu no ievērojamākajiem nozares notikumiem Baltijas jūras reģionā. Šogad “Mi:t&Links” pasākumi notiks no 7.-8.martam, vairāk informācijas www.miitandlinks.com.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI