DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Noslēdzies konkurss „Labākā CSDD satiksmes drošības skola 2018”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2018. gadā 185 izglītības iestādes veiksmīgi piedalījās CSDD satiksmes drošības projektos. Apsveicam Ādažu vidusskolu ar izcīnīto titulu - Labākā CSDD satiksmes drošības skola. Otro vietu ir ieguvusi Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskola un godpilno trešo vietu iegūst Baložu vidusskola.

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) 2008. gadā uzsāka konkursu „Labākā CSDD satiksmes drošības skola”, aicinot skolas aktīvi līdzdarboties CSDD izglītības projektos, kuri vērsti uz topošo gājēju, pasažieru, velosipēdu un mopēdu vadītāju apmācību un iemaņu veidošanu drošai ceļu satiksmei. Jau daudzas bērnu un jauniešu paaudzes savu pirmo satiksmes noteikumu apguvi sākuši  piedaloties projektos – Jauno satiksmes dalībnieku forums un konkurss Gribu būt mobils!. 

Izsakām lielu pateicību pedagogiem, kuri mācēja ieinteresēt bērnus mācīties ceļu satiksmes noteikumus un palīdzēja audzēkņiem iesaistīties zināšanu apguvē CSDD organizētajos satiksmes drošības projektos – Jauno satiksmes dalībnieku forumā (4.-6. klašu skolēniem) un konkursā „Gribu būt mobils” (6.-8. klašu skolēniem).

Labākajiem 2018. gada satiksmes drošības skolotājiem šogad kā balva par izcili paveikto darbu ir Zinātnes centra Pastoria (Pleskava) apmeklējums.

CSDD ir gandarīta par labiem sasniegumi izglītības projektos un izsaka pateicību skolotājiem par izglītotajiem skolēniem, kuru zināšanu un prasmju kopums vieš cerību, ka viņi pratīs analizēt dažādas situācijas ceļu satiksmē un pieņemt tajās pareizus lēmumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI