DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 5 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Uzņēmēju dienas Ķekavas novadā aicina noticēt savai biznesa idejai

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ķekavas novada pašvaldība aicina uz Ķekavas novada uzņēmēju dienām, kuru laikā ceturtdien, 1.novembrī, no plkst.11.00 T/C “Liiba” norisināsies dažādas meistarklases, uzņēmēju izstādes un tirdziņš, savukārt 2. novembrī notiks konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2018” svinīgā apbalvošanas ceremonija.

Uzņēmēju dienu ietvaros ar pieredzes stāstiem uz centrālās skatuves kāps iedvesmojošas personības un uzņēmēji ar plašu profesionālo pieredzi, lai dalītos savās atziņās par piedzīvotajiem kāpumiem un kritumiem, tādējādi iedvesmojot jaunos uzņēmējus noticēt savām spējām.

Radošās apvienības “Skudras metropole” producente, pasākumu organizētāja Gundega Skudriņa jaunos uzņēmējus iedvesmos ar lekciju “Nestandarta projekti, kas rada pieprasījumu”, Angelika Bondare no uzņēmuma “Latvijas meliorācija” pastāstīs, kā noticēt savai idejai, savukārt Aivis Marhels iedrošinās ar stāstu “Kā sākt uzņēmējdarbību no nulles, ar minimāliem finanšu resursiem”. Par veiksmīgas sociālās uzņēmējdarbības uzsākšanu stāstīs Līga Broduža no “Dabas zirgu biedrības, bet ar praktiskiem padomiem meistarklasēs dalīsies gan pieredzējuši uzņēmēji, gan reklāmas un grāmatvedības eksperti.

“Šogad, gatavojoties Ķekavas novada uzņēmēju dienām un gada balvas pasniegšanas svinīgajai ceremonijai, Ķekavas novada pašvaldība izveidojusi īpašus video klipus, kuros parādīti mūsu novada talantīgākie, veiksmīgākie un uzcītīgākie uzņēmēji. No trauku, apģērbu un rotu amatniekiem līdz valstī vadošajiem loģistikas un pārtikas ražošanas uzņēmumiem - mūsu novadu par savu mājvietu sauc simtiem uzņēmēju, un tie palīdz novadam augt un pieņemt jaunus izaugsmes izaicinājumus,” uzsver Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, aicinot Uzņēmēju dienas apmeklēt visiem jaunajiem, kā arī topošajiem uzņēmējiem, lai smeltos iedvesmu un ticību sava biznesa ilgtspējai.

“Mums ir patiess prieks jau otro gadu pēc kārtas sadarboties ar Ķekavas novada pašvaldību, kopīgi rīkojot uzņēmēju dienas un “Gada balvu” mūsu novadā! Aicinām visus novada uzņēmējus būt aktīviem un apmeklēt Uzņēmēju dienas T/C “Liiba”. Mūsu novads ir tik varens, cik vareni esam mēs paši!” pauž Ķekavas novada uzņēmēju padomes valdes priekšsēdētājs Artūrs Janiševs.

Paralēli Uzņēmēju dienas aktivitātēm noritēs arī otrais “Jauniešu uzņēmīguma forums”, kurā jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā radīt produkta vai pakalpojuma mārketinga plānu, kā to reklamēt un parādīt tirgū, bet sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi jauniešiem būs iespēja radīt pārdošanas stratēģijas esošiem Ķekavas novada uzņēmumiem un produktiem.

Tāpat ikvienam būs iespēja saņem konsultācijas pie ekspertiem no SEB bankas, Altum, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Jūrmalas biznesa inkubatora, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Valsts ieņēmumu dienesta.

Ceturtdien, no plkst. 11.00 līdz 18.00 ikviens t/c “Liiba” apmeklētājs aicināts apmeklēt uzņēmēju, mājražotāju un amatnieku tirdziņu – izstādi.

Uzņēmēju dienu noslēgumā, piektdien, 2.novembrī tiks godināti Ķekavas novada veiksmīgākie uzņēmēji nominācijās - “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada inovācija”, “Gada mājražotājs / amatnieks”, “Gada labdaris”, “Gada izaugsme” un “Iedzīvotāju simpātija”. Dalība konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2018” svinīgā apbalvošanas ceremonijā ar ielūgumiem.

Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība kopā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome” un T/C “Liiba”, sadarbībā ar Jaunatnes Iniciatīvu centru, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Jūrmalas biznesa inkubatoru, kā arī SEB banku.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI