DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizsardzības ministrs apmeklēs Ādažu bāzi

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīt, 18. aprīlī, aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis apmeklēs Ādažu bāzi, lai tiesātu NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas organizētās spēka trīscīņas jeb pauerliftinga sacensības “Strongman”, kas tiks atklātas plkst. 8.40.

Sacensībās piedalīsies Nacionālo bruņoto spēku un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīri no Albānijas, Kanādas, Polijas un Spānijas.  Spēka trīscīņas sacensības sastāvēs no trim disciplīnām – piesēdieniem ar svaru stieni uz pleciem, spiešanas guļus un stieņa vilkšanas no zemes –, un tās tiks tiesātas atbilstoši Starptautiskās pauerliftinga federācijas noteikumiem, kas tiks pielāgoti sacensību prasībām.

Tāpat R. Bergmanis piedalīsies Nacionālo bruņoto spēku 3. Reģionālā nodrošinājuma centra komandieru maiņas ceremonijā, kurā pašreizējais komandiera pienākumu izpildītājs majors Kaspars Auzenbahs nodos vienības karogu jaunajam komandierim pulkvežleitnantam Armandam Veteram.

Svinīgajā komandieru maiņas ceremonijā piedalīsies arī Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Ainārs Ozoliņš, Nacionālo bruņoto spēku Štāba priekšnieka vietnieks atbalsta jautājumos brigādes ģenerālis Imants Ziediņš, Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris un vienību komandieri, kā arī Nodrošinājuma pavēlniecības pārstāvji.

Vizītes laikā aizsardzības ministrs apskatīs arī Ādažu bāzes infrastruktūru.  

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai!

Aicinām apmeklēt spēka trīscīņas sacensību "Strongman" atklāšanu rīt, 18. aprīlī, līdz plkst. 8.20 ierodoties Ādažu bāzes kontrolpunktā. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte.

Aicinām dalību pasākumā pieteikt ne vēlāk kā līdz 17. aprīļa plkst. 16.30, rakstot uz e-pasta adresi aiva.kokorisa@mod.gov.lv un norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pārstāvēto plašsaziņas līdzekli. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI