DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika
1
1

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forumu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
16.aprīlī sākusies biļešu tirdzniecība uz starptautisku uzņēmējdarbības nozares attīstībai veltītu forumu, kas 28. un 29.jūnijā Valmierā pulcēs interesentus no visas pasaules.

Forumu vadīs un paneļdiskusijās uzstāsies latviešu izcelsmes Latvijā un ārvalstīs praktizējoši profesionāļi, daloties pieredzē un paverot iespējas jaunu biznesu attīstībai un eksporta tirgu apgūšanai.

Programmā plānoti pieredzes stāsti kapitāla un zināšanu piesaistei, dažādo pasaules tirgu iepazīšana, kontaktbirža, tautsaimniecības izstāde, iepazīstot veiksmīgākos Latvijas uzņēmumus, kā arī Vidzemes reģiona uzņēmumu apmeklēšana.

Šāda veida foruma rīkošana ir aktuāla, Latvijā ir gan produkti ar augstu pievienoto vērtību, kuriem ir lielisks potenciāls attīstīties visā pasaulē, gan aug arī to uzņēmumu skaits, kuru ražošanas jaudas liek tiem meklēt jaunus noieta tirgus. Latvija ir reģions, kurā arvien pieaug jaunu un inovatīvu produktu izstrāde, bet kuriem ir nepieciešama kapitāla vai zināšanu piesaiste. Forums uzņēmējiem būs lieliska iespēja ne tikai iedvesmoties sasniegumiem, iegūt nozīmīgus kontaktus, bet arī veicinās efektīvāku ieiešanu jaunos eksporta tirgos.

Forums ir viena no Latvijas simtgades norisēm. Interesenti aicināti savlaicīgi reģistrēties dalībai un sekot līdzi jaunākajai informācijai par foruma norisi portālā http://ieguldilatvija.lv/.

Forumu organizē Pasaules Brīvo latviešu apvienība, Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, Valmieras pilsētas pašvaldība un biedrība "Valmieras Attīstības aģentūra".

Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums līdz šim noticis Latvijā, kā arī Austrālijā un ASV. Latvijā pirmo reizi šāda mēroga ekonomikas forums norisināsies ārpus galvaspilsētas Rīgas.

Reģistrēšanās forumam šeit.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI