DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. martā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

ES mājā bezmaksas nodarbība ražotājiem un amatniekiem par produktu fotogrāfēšanu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Aicinām topošos un esošos uzņēmējus 21. martā no plkst. 14.30 līdz 18.00 apmeklēt bezmaksas nodarbību 'Digitālā satura radīšana komercdarbībā: FOTOGRĀFIJA”

Pasākums notiks Eiropas Savienības (ES) mājā, 1. stāvā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Lai efektīvi izmantotu interneta platformas savu izstrādājumu pārdošanai, nepieciešamas labas digitālās prasmes, tajā skaitā spējas uzņemt kvalitatīvas savu produktu digitālās fotogrāfijas un apstrādāt tās. Labas kvalitātes fotogrāfija spēj raisīt potenciālā pircēja interesi, jo parāda produktu pievilcīgā gaismā, kā arī atspoguļo uzņēmēja nopietno attieksmi pret savu darbu un klientiem.

Uzņemt fotogrāfijas pašam vai meklēt interneta dzīlēs? Kāds ir autortiesību regulējums attiecībā uz fotogrāfiju izmantošanu internetā, stāstīs Linda Zommere, Kultūras ministrijas Autortiesību nodaļas vecākā juriskonsulte.

Praktisko nodarbību "Kā fotogrāfēt produktu? Padomi un triki" vadīs Aivars Tipsis, diplomēts fotogrāfs, studijas "Atfoto" vadītājs. Nodarbībā varēs uzzināt, kā izvēlēties fototehniku, kādi parametri un iestatījumi ir būtiski, kā fotogrāfēt uz dažādu krāsu fona, kā uzņemt sarežģītu priekšmetu (metāls, stikls, spīdīgas virsmas) attēlus, kā veidot produktu kompozīciju. Fotogrāfs izstāstīs, kādi ir galvenie soļi fotogrāfiju pēcapstrādē un sniegs individuālas konsultācijas.

Pasākumā aicināti piedalīties esošie un topošie uzņēmēji bez fotogrāfēšanas priekšzināšanām.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām nodarbībai pieteikties iepriekš: https://goo.gl/forms/IaILl5UHpkWvrlMF2.
Lūdzam ņemt vērā, ka pieteikšanās automātiski negarantē dalību pasākumā. ES mājas pārstāvji pēc visu pieteikumu saņemšanas izvērtēs katra pretendenta motivāciju, priekšroku dodot ražotājiem un amatniekiem. Personīgi atbildes e-pasti tiks nosūtīti 19. martā.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

Pasākums tiek organizēts Eiropas Digitālās nedēļas ietvaros, kas vienlaikus no 19. līdz 23. martam notiek visās ES dalībvalstīs. Tās laikā sabiedrība ir aicināta pilnveidot savas digitālās prasmes, kā arī izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus. Plašāka informācija: http://alldigitalweek.eu/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI