DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība
1
1

ES māja aicina pieteikties vebināriem par projektu rakstīšanu un ES finansējuma piesaisti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas Savienības māja izsludina pieteikšanos bezmaksas vebināriem par projektu rakstīšanu un ES finansējuma piesaisti iesācējiem šajā jomā. Vebinārs sastāvēs no 2 nodarbībām, kurās varēs iegūt vērtīgas zināšanas par ES fondu projektu administratīvajiem, saturiskajiem un finanšu jautājumiem, kā arī dos ieskatu aktuālajos projektu konkursos.

Pirmais nodarbību cikls notiks šā gada 22. februārī un 1. martā 16.00 – 18.00. Vēršam uzmanību, ka dalībnieku skaits vebināros ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties savlaicīgi, izmantojot pieteikšanās saiti: https://ej.uz/projektuvebinars  

Vebināra saturu veido šādi tematiskie loki:

  1. projekta pieteikuma saturiskā izstrāde (īpaši izceļot lielākos izaicinājumus - pieteikuma pamata struktūra, sagatavošanas nosacījumi, aizpildīšana u.c.);
  2. budžeta izstrādes principi, lietvedība un dokumentu izstrāde projektos, personālvadība, riski, un dažāda veida līgumi.
    Vebinārus vadīs pieredzējusī projektu vadītāja, biedrības “Sadarbības platforma” valdes priekšsēdētāja Lauma Celma.

Vebinārus organizē Eiropas Savienības māja - vieta, kur satikties un veidot Eiropu. ES māja ir Eiropas Komisijas pārstāvniecības projekts ar mērķi padziļināti informēt un nodrošināt jaunu zināšanu apguvi par Eiropas Savienības prioritātēm, organizēt pieredzes apmaiņas pasākumus,  un veicināt diskusijas par Eiropas Savienības nākotni. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI