DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. martā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

RSU uzsāk lekciju ciklu plašai sabiedrībai par veselības jautājumiem

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Tālākizglītības fakultāte uzsāk regulāru lekciju ciklu “Jautājiet, mēs atbildēsim – mīti un patiesība par veselību”, kura ietvaros reizi mēnesī veselības nozares profesionāļi lasīs lekcijas par veselīgu uzturu, pirmo palīdzību nelaimes gadījumos, bērnu veselību un vakcināciju un citiem jautājumiem. Lekcijas paredzētas vecākiem, vecvecākiem, kā arī ikvienam, kuram rūp savas ģimenes un līdzcilvēku veselība.

RSU Tālākizglītības fakultātes dekāne asoc. prof. Ilze Grope uzsver: "Mums ir svarīgi ne tikai izglītot topošos veselības aprūpes speciālistus, bet arī visu sabiedrību, jo veselīgs dzīvesveids, kā arī izpratne un zināšanas par savu veselību sākas ģimenē. Esam gandarīti, ka varam piedāvāt sabiedrībai vairāk uzzināt par tēmām, kas pašlaik veselības jomā ir ļoti aktuālas."

Pirmā lekcija "Kāpēc mazuļi raud un kā vecāki var palīdzēt", ko lasīs ģimenes psiholoģijas centra "Līna" psiholoģe Vita Kalniņa, notiks 29. martā plkst. 18.30 - 20.00 Rīgas Stradiņa universitātē Dzirciema ielā 16, 2. auditorijā. Lekcijā psiholoģe stāstīs par to, kādi ir biežākie mazuļu raudāšanas iemesli, kādi ir piemēroti veidi, kā uz to reaģēt, un cik svarīga bērniem ir vecāku fiziska un emocionāla klātbūtne. Pieteikšanās lekcijai līdz 23. martam uz e-pastu: kursi@rsu.lv. Dalības maksa 5 EUR.

Lekciju cikla programma ir pieejama šeit.

 

Edijs Šauers, RSU Komunikācijas departamenta direktors

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI