NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
07. maijā, 2018
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Dienas fakts
TĒMA: Izglītība
1
1

Saeimas namā godina Latvijas olimpiešus un paraolimpiešus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Sports spēj mūs visus vienot un nostādīt uz viena viļņa – mūs saliedē tas, ka mēs turam īkšķus, un apziņa, ka latvieši ir visur, būs visur un tiks virsotnēs. Mēs esam sporta lielvalsts,” Ināra Mūrniece (vidū) sacīja olimpiešiem un paraolimpiešiem, kuri šodien pulcējās Saeimas namā.

FOTO: Saeimas kanceleja

Saeimas namā šodien pulcējās mūsu Latvijas olimpiskā komanda un Latvijas paraolimpieši, kurus par sasniegumiem Phjončhanā sveica Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

XXIII Ziemas olimpiskajās spēlēs Phjončhanā bobslejisti Oskars Melbārdis un Jānis Strenga ieguva bronzas medaļu bobsleja sacensībās divnieku ekipāžām. Saeimas priekšsēdētāja šodien viņiem pasniedza Saeimas Prezidija atzinības rakstus.

Pārējiem Latvijas olimpiešiem un paraolimpiešiem, kā arī viņu treneriem un ārstiem I. Mūrniece pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus. Tāpat ar Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstu godināja arī Latvijas Olimpisko komiteju un Latvijas Paralimpisko komiteju.

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece izteica īpašu pateicību arī sportistu ģimenēm, uzsverot, ka sporta spēļu laikā mēs visi kopā esam liela ģimene, bet paši tuvākie ir blakus vienmēr.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI