DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Noslēgusies izsole par “Senpokaiņi” ēkas nomu LVM Pokaiņu mežā

Publicitātes foto

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātā izsole par nomas tiesību piešķiršanu daļai no nekustamā īpašuma “Senpokaiņi” Dobeles novadā, veiksmīgi noslēgusies.

Nomas līgums “Senpokaiņi” ēkai ar pieguļošo teritoriju 0,14 ha platībā noslēgts ar fizisku personu. Nomnieka iecere ir attīstīt tūrisma pakalpojumus “Senpokaiņi” ēkā.

“Jebkurā gadalaikā LVM Pokaiņu mežs ir iecienīts dabā gājēju maršruts, kur izveidotas pastaigu takas vairāku kilometru garumā ar ainaviski daudzveidīgām, gleznainām vietām, dažāda sastāva un vecuma mežaudzēm. Apmeklētājiem izveidota ērta infrastruktūra – stāvlaukums un atpūtas vieta, kas visiem pieejama bez maksas. Ceram, ka noslēgtais nomas līgums attīstīs “Senpokaiņi” teritoriju, iedvesmos vēl vairāk interesentus doties dabā un baudīt Pokaiņu meža ainavu,” skaidro LVM zemes lietojuma speciāliste Līga Beiere.

20210916 dji 0078

Vērtējot atpūtas un tūrisma vietu apmeklētāju dinamiku, attīstības virzienus un tam nepieciešamās investīcijas, no 2022. gada vasaras LVM Pokaiņu meža teritorija tiek apsaimniekota līdzīgi kā jebkura no bezmaksas tūrisma un atpūtas vietām, kas ikvienam brīvi pieejamas visā Latvijas teritorijā, lai nodrošinātu dabas draugiem tīkamu un pilnvērtīgu atpūtu sakārtotā vidē.

Plānojot atpūtu dabā, visas Latvijas valsts mežos iedzīvotājiem brīvi pieejamās gandrīz 300 bezmaksas atpūtas vietas, meklē www.mammadaba.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI