DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Satiksmes ierobežojumi Simjūda tirgus laikā 

Norisinoties Simjūda tirgum, 12. oktobrī no plkst. 6.00 līdz 18.00 Valmierā būs izmaiņas satiksmes organizācijā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! 

Būs slēgta Rīgas iela posmā no Kārļa Baumaņa ielas līdz Limbažu ielai un Rīgas ielai piegulošo ielu posmi, nosakot apbraucamo ceļu. Iedzīvotājiem tiks nodrošināta piekļuve īpašumiem. Lūdzam sekot līdzi ceļazīmēm.  

Tāpat 12. oktobrī no plkst. 6.00 līdz 18.00 gaidāmas izmaiņas autobusu kustībā: 

  • Sabiedriskais transports virzienā uz Rīgu kursēs maršrutā: Kārļa Baumaņa iela, Beātes iela un Limbažu iela. Pasažierus apkalpos autobusu pieturā Kārļa Baumaņa ielā un Beātes ielā (pretī veikalam “Austris”); 
  • Virzienā uz Valmieras autoostu autobusi kursēs maršrutā: Semināra iela, Pāvila Rozīša iela, Diakonāta iela. Pasažierus apkalpos papildu pieturvietās Semināra ielā un Diakonāta ielā; 
  • Valmieras pilsētas 7., 9., 14. un 18. maršruta autobusi virzienā no Valmiermuižas uz centru kursēs gar tirgu. 

No vagām nākuši, apčubināti, aprūpēti, mūždien piedomājot, vai nebūs par karstu vai aukstu, lai pieņemtos spēkā. Caur sentēvu gudrībām tapuši, apviļāti rokām un domām, kur kaut kas no bezgalības. Vasarā sasmelto siltumu un gaišumu noglabājuši, gatavi ar to dalīties simtkārtīgi. Tāds ir rudens piedāvājums, kas īpašs, jo mājražotāju un amatnieku izlolots. Tiekamies Simjūda tirgū Valmierā 12. oktobrī! Plašāk šeit (https://www.valmierasnovads.lv/aicinam-uz-simjuda-tirgu-valmiera-2/). 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI