DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ventspils Digitālais centrs aicina uz Tehnoloģiju pēcpusdienu  “Interneta vietņu ietekme uz bērniem un pusaudžiem” 

Publicitātes foto

Mūsdienu sabiedrībā viedierīces un internets ir kļuvuši par neatņemamu bērnu un pusaudžu ikdienas sastāvdaļu. Ventspils Digitālais aicina ikvienu interesentu piedalīties tiešsaistes pasākumā, kurā tiks runāts par sociālo tīklu un citu interneta vietņu ietekmi uz bērnu un jauniešu garīgo veselību. 

Arvien pieaugošā tehnoloģiju lietošana sniedz jaunas iespējas, taču vienlaikus arī nes līdzi dažādus riskus kā, piemēram, viedierīču lietošanas ietekmi uz koncentrēšanās spējām, fiziskajām aktivitātēm un sociālajām prasmēm. Tehnoloģiju pēcpusdienas dalībniekiem būs iespēja ne tikai uzzināt noderīgu informāciju, bet arī dalīties savā pieredzē un iesaistīties diskusijā. 

Tehnoloģiju pēcpusdiena norisināsies 16. oktobrī plkst. 18.30 – 19.30 tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties iespējams līdz 16. oktobrim, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/anketaviedierices. Pasākums ir bezmaksas! 

Nodarbībā  “Interneta vietņu ietekme uz bērniem un pusaudžiem” tiks apskatīts: 

  • Riski, izmantojot sociālos tīklus u.c. populāras interneta platformas. 
  • Interneta ietekme uz bērnu pašvērtējumu un attīstību. 
  • Ekrānu lietošanas ietekme uz koncentrēšanās spējām, fizisko aktivitāti un sociālajām prasmēm. 

Nodarbību vadīs Ventspils Digitālā centra pasniedzēja Ilze Bukela. Lai piedalītos nepieciešams dators, interneta pieslēgums un ZOOM konferenču programma.  

Papildu informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI