DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkā Rīgā cieta cilvēks 

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 1. oktobra plkst. 6.30 līdz 2. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 41 izsaukumu – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā viena meža ugunsgrēka dzēšanu, 14 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi. 

Nedaudz pirms sešiem vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Talsu novada Vandzenes pagastu, kur mežā bija apmaldījies cilvēks. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot sniegto informāciju par atrašanās vietu, atrada cilvēku un izveda meža. Nedaudz pēc septiņiem darbs notikuma vietā noslēdzās. 

Plkst. 15.39 saņemts izsaukums uz Hipokrāta ielu Rīgā, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī dega rozete un drēbes 1 m2 platībā. Notikumā cieta cilvēks. Degšana likvidēta pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. 

Ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega garāža, pirts, šķūnis, mājas ārsiena, sodrēji ēkas dūmvadā, vieglā automašīna, elektrosadales skapis, degmaisījums, tapetes un piecos gadījumos atkritumi. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI