DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

DRS izsludina konkursu Daugavpils pašvaldības stipendijas saņemšanai 

Publicitātes foto

SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca” līdz 2024. gada 31. oktobrim izsludina konkursu pašvaldības stipendijas piešķiršanai topošiem ārstiem.

Persona, kura ir noslēgusi vienošanās par sadarbību ar SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca” var pretendēt uz stipendiju, ja: 

  • apgūst kādu no Domes noteiktajām atbalstāmajām rezidentūras specialitātēm; 
  • ir otrā līmeņa profesionālās augstākās medicīniskās izglītības programmā (izņemot zobārstniecības studiju programmu) studējošais (ārsta kvalifikācija), sākot ar 5.kursu. 

Pieteikums lejuplādēšanai ir pieejams šeit. 

Pretendenti, iesniedzot pieteikumu konkursam, norāda vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, augstskolu, fakultāti, studiju programmas nosaukumu un iegūstamo specialitāti un pievieno šādus dokumentus: 

  • studiju līguma kopiju; 
  • sekmju izrakstu par pēdējiem diviem studiju gadiem (izņemot ārstus rezidentus); 
  • līguma (vienošanās) ar kapitālsabiedrību, kurā apņemas nostrādāt pēc rezidentūras/studiju programmas beigšanas, kopiju. 

Pieteikumu, kurš parakstīts ar drošu elektronisku parakstu un dokumentu kopijas sūtīt līdz 31.10.2024. uz e-pasta adresi: rezidentura.drs@siadrs.lv. 

Pieteikumu var iesniegt arī personīgi vai sūtot pa pastu SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca”, Vasarnīcu ielā 20, Daugavpilī, LV-5417. 

Ar 2020.gada 28.maija Daugavpils pilsētas pašvaldības noteikumiem Nr.4 “Noteikumi par pašvaldības stipendiju piešķiršanas kārtību” var iepazīties šeit. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI