DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Konference "DIGIDROŠS forums – Sveša vara internetā"

Bērnu aizsardzības centra Bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa nodaļa aicina piedalīties konferencē "DIGIDROŠS FORUMS – SVEŠA VARA INTERNETĀ", kas notiks 2024. gada 11. oktobrī.

Konference ir veltīta ļoti svarīgai un aktuālai tēmai – bērnu un jauniešu drošībai digitālajā vidē, ar īpašu uzmanību uz emocionālās manipulācijas riskiem internetā.

Konference "DIGIDROŠS FORUMS – SVEŠA VARA INTERNETĀ" mērķis ir izglītot pedagogus par bērnu un jauniešu drošību digitālajā vidē. Īpaša uzmanība tiks pievērsta emocionālās manipulācijas riskam internetā, kas var būtiski apdraudēt bērnu un jauniešu labklājību. Konferences laikā dalībnieki uzzinās par aktuālajiem datiem un metodēm, kas palīdz atpazīt un novērst šos draudus, kā arī gūs praktiskus risinājumus un rekomendācijas, lai stiprinātu drošību digitālajā vidē.

Konferences dalībnieki tiks izglītoti par jaunākajām metodēm un risinājumiem, lai atpazītu un novērstu šos draudus, kā arī saņems praktiskus padomus un rekomendācijas drošības veicināšanai digitālajā vidē. Konference ir lieliska iespēja pedagogiem gūt vērtīgas zināšanas, lai labāk pasargātu bērnus un jauniešus no iespējamajiem riskiem internetā.

Konference tiks pārraidīta arī tiešsaistē un pēc konferences būs pieejams video-audio ieraksts.

Lai pieteiktos dalībai konferencē, lūdzam reģistrēties.

Pieteikšanās būs atvērta līdz 04. oktobrim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI