DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. augustā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide
1
1

Izsolē varēs iegādāties Salaspils stādu tirdzniecības laukuma aprīkojumu

Publicitātes foto

AS “Latvijas valsts meži” (LVM)  aicina interesentus piedalīties izsolē, kurā varēs iegādāties LVM piederošu kustamo īpašumu Salaspils tirdzniecības laukumā. Izsole notiks šī gada 19. augustā pulksten 14.00.

Izsoles objekts ir dažāda izmēra un pielietojuma pārvietojamās koka moduļu ēkas ar aprīkojumu, žogs ar vārtiem, bruģakmens, laistīšanas sistēma, kā arī koka laipas gājējiem. Kustamā manta, kas tiks izsolīta, atrodas Salaspilī, Miera ielā 1, un vajadzības gadījumā, iepriekš vienojoties par vēlamo laiku (Jana Kaverska-Puzāne, tel.nr. 22024426, e-pasta adrese j.kaverska-puzane@lvm.lv), interesenti to var apskatīt uz vietas dabā.
izsoles nolikums 

Izsoles objekta sākumcena ir 17 500 eiro, izsoles paaugstinājuma solis ir 10 eiro. Izsole noritēs attālināti tiešsaistes režīmā, saziņai izmantojot lietotni MS Teams.

 kustamas mantas saraksts 

Lai piedalītos izsolē, pretendentam līdz 2024. gada 16.augustam (ieskaitot) rakstiski jāiesniedz pieteikums, sūtot to elektroniski uz e-pastu a.magone@lvm.lv  un parakstot ar drošu elektronisko parakstu. Izsoles pieteikums jānoformē atbilstoši Nolikuma pielikumā Nr.1 norādītajam paraugam, pievienojot minētos dokumentus. Izsolē var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem var iegūt īpašumā kustamo mantu. Visi nosacījumi minēti izsoles nolikumā. Juridiska rakstura jautājumu gadījumā var vērsties pie “LVM Sēklas un stādi” iepirkumu un līgumu vadītājas Agneses Magones (tel.nr. 28344750, e-pasta adrese: a.magone@lvm.lv).

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI