DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Alūksnes novada jaundzimušos līdz 29. jūlijam var pagūt pieteikt īpašam sumināšanas pasākumam pilsētas svētkos

Dalībai jaundzimušo sveikšanas pasākumā “Puķu bērni gaismas ceļos” vēl līdz 29. jūlija pulksten 10.00 Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļā var pieteikt tos mazuļus, kuri piedzimuši kopš pagājušā gada Alūksnes pilsētas svētkiem un kuru deklarētā dzīvesvieta ir kādā no novada pagastiem vai pilsētā.

Nu jau vairākus gadus pilsētas svētkos notiek īpašs pasākums ne tikai pilsētas, bet visa Alūksnes novada jaundzimušajiem. Šogad svētku rīkotāji aicina dalībai pasākumā pieteikt mazuļus, kas dzimuši no 2023. gada 28. jūlija. Līdz šim no 90 bērniem, kas dzimuši šajā laika periodā un un deklarēti Alūksnes novadā, svinīgajam pasākumam pieteikti tikai nedaudz vairāk par 30 mazuļu. Pasākuma organizatori aicina ģimenes nekavēties un pieteikties dalībai pasākumā!

Mazuļu sumināšanas pasākums “Puķu bērni gaismas ceļos” notiks pie Alūksnes Tūrisma informācijas centra Ojāra Vācieša ielā 1, Alūksnē, 3. augustā pulksten 10.00. Jaundzimušo novada mazuļu vecāki, kuri vēlas un ir ar mieru, ka viņu mazuli sumina šajā pasākumā, aicināti pieteikties dalībai līdz 29. jūlija pulksten 10.00, rakstot uz e-pasta adresi dzimtsaraksti@aluksne.lv vai personīgi Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļā tās darba laikā pašvaldības administratīvajā ēkā Dārza ielā 11, Alūksnē, 103. vai 105. kabinetā.

Savukārt no pulksten 11.30 turpat pie Alūksnes Tūrisma informācijas centra sāksies jautra rotaļu programma bērniem “Diena kūst kā saldējums” kopā ar Santu Sāri un Zani Teteri. Dažādas izklaides iespējas bērniem būs pieejamas arī Pilssalā un Pilssalas ielā pa ceļam uz to – piepūšamās atrakcijas, rotaļas, smilšu kūku konkurss u.c.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI