DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ventspils novada pašvaldība izsludina projektu konkursu vides kvalitātes uzlabošanai

Ventspils novada pašvaldība izsludina pieteikšanos projektu konkursam “Mēs savā novadā 2024” dzīves un vides kvalitātes uzlabošanai Ventspils novadā. Projektu konkursa pasākumu finansēšanas fonds ir 10 000 eiro. Vienam projektam maksimālais piešķiramais apjoms ir 2000 eiro. Projektus var iesniegt līdz 30. aprīlim, nosūtot pieteikumus uz e-pasta adresi projekti@ventspilsnd.lv, parakstītus ar drošu elektronisko parakstu, vai arī drukātā formā iesniegt personīgi Ventspils novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, Ventspilī, kā arī novada pilsētas un pagastu pārvaldēs.

Piedalīties konkursā var Ventspils novadā reģistrētas biedrības un nodibinājumi. Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt Ventspils novadam nozīmīgu iniciatīvu ar plašu sabiedrības iesaisti dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā, kas saistīti ar vides labiekārtošanas, infrastruktūras attīstību un novada tēla veidošanas aktivitātēm.

Projektu konkursa mērķi: sekmēt tūrisma attīstību un tūristu piesaisti, vides objektu pieejamību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu, veicināt konkrētas teritorijas (novada, pilsētas, pagasta) tēla veidošanu, arī apmācību, semināru, lekciju, izstāžu, plenēru organizēšana. Konkursu “Mēs savā novadā 2024” izsludina un organizē Ventspils novada pašvaldības Attīstības, plānošanas un būvniecības nodaļa, tās darbinieki izvērtēs arī saņemtos pieteikumus, bet lēmumu pieņems pašvaldības Teritorijas un ekonomikas attīstības komiteja.

Plašāka informācija par projektu konkursu pieejama Ventspils novada pašvaldības tīmekļvietnē: ventspilsnovads.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI