DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Jura Neikena Dikļu pamatskolu vadīs Guntis Jansons 

Publicitātes foto

28. martā Valmieras novada pašvaldības domes sēdē deputāti Jura Neikena Dikļu pamatskolas direktora amatā apstiprināja Gunti Jansonu.  

G. Jansonam profesionālā darbība saistīta ar sporta pedagoģiju, trenera darbu, bērnu un jauniešu mentālās veselības sagatavotību. Strādājis Sporta Veselības centrā Valmierā par treneri un mentālās sagatavotības speciālistu. No 2020. gada bijis Jura Neikena Dikļu pamatskolas sporta skolotājs, daļēji sportu turpinās mācīt arī pēc stāšanās direktora amatā. Organizējis, vadījis vai piedalījies kā lektors tādās bērnu un jauniešu nometnēs kā “Personības akadēmija”, “Piedzīvojumu virpulī”, “Ģimenei draudzīga pašvaldība”, “Olimpiskais kvants” un citās. G. Jansona intereses ir aktīvs dzīvesveids un sports, pedagoģija un psiholoģija.  

G. Jansons Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā ieguvis bakalaura grādu sporta zinātnē un profesionālo pedagoģisko augstāko izglītību kvalifikācijā sporta skolotājs, ko pēcāk papildinājis ar maģistra grādu sporta zinātnē kvalifikācijā sporta veida (florbola) vecākais treneris. Regulāri papildinājis zināšanas dažādos profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanas kursos. 

“Pateicos kolēģiem par pamudinājumu pieteikties amatam, tas ir sava veida novērtējums! Esmu gandarīts, ka mums ar skolas komandu saskan redzējums par skolas attīstību – vēlamies kļūt par pamanāmu lauku teritorijas skolu. Attīstīsimies un pilnveidosimies, strādāsim pie ideju īstenošanas un turpināsim darbu pie skolas identitātes veidošanas,” pauž G. Jansons.  

G. Jansonam uzticēts vadīt ne vien Jura Neikena Dikļu pamatskolu ar 93 skolēniem, bet arī divas tās struktūrvienības – pirmsskolas izglītības programmas īstenošanas vietu Zilākalnā un Dikļos, kurā ir 91 audzēknis (2023. gada 1. septembra dati).  

Jura Neikena Dikļu pamatskolas direktors G. Jansons darba pienākumus sāks pildīt 2. aprīlī.   

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI