DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

KNAB aicina pievienoties komandai operatīvos darbiniekus  un IT drošības pārzini 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina komandai pievienoties operatīvos darbiniekus un IT drošības pārzini. Interesenti, kas ir gatavi dalīties ar profesionālajām prasmēm un iesaistīties cīņā ar korupciju, savu kandidatūru darbam KNAB var pieteikt līdz š.g. 31. maijam. 

KNAB ir vadošā pretkorupcijas iestāde Latvijā, kas novērš un apkaro korupciju, kā arī kontrolē politisko partiju finansēšanas noteikumu izpildi un priekšvēlēšanu aģitācijas ierobežojumu ievērošanu. Lai arī KNAB darbības specifika ir saistīta ar valsts noslēpumu un daļa darbinieku tiek rekrutēti, KNAB saredz iespēju aicināt iedzīvotājus izvirzīt savu kandidatūru amatiem ar augstāku slepenības pakāpi un aktīvi piedalīties Latvijas cīņā ar korupciju. 

Lai pieteiktu kandidatūru operatīvā darbinieka vai IT drošības pārziņa amatam, jābūt nevainojamai reputācijai un atbilstībai likuma “Par valsts noslēpumu” prasībām. Tāpat kandidātiem jābūt iegūtai augstākajai izglītībai, teicamām latviešu un angļu valodas zināšanām, kā arī labām komunikācijas un argumentācijas prasmēm. Plašāka informācija par darba iespējām un nosacījumiem pieejama KNAB tīmekļvietnes www.knab.gov.lv vakanču sadaļā. 

Interesenti, kas atbilst noteiktajām prasībām, aicināti līdz š.g. 31. maijam sūtīt savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pasta adresi konkursi@knab.gov.lv. KNAB ar izvēlētajiem pretendentiem sazināsies ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc pieteikuma iesūtīšanas. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI