DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No rītdienas, 28. februāra, 5. tramvajs atsāks kursēt maršrutā “Iļģuciems–Mīlgrāvis”    

Līdz ar tramvaju sliežu ceļu un pieturvietu platformu pārbūves darbu beigām, no 28. februāra 5. tramvaja maršruts tiks atjaunots pamatmaršrutā “Iļģuciems–Mīlgrāvis”, savukārt 5T autobusa maršruts tiks slēgts. Atjaunojot tramvaja kustību pa pamatmaršrutu, tiks atjaunots arī iepriekš spēkā esošais kustības saraksts no galapunktiem un reisu apjoms, darba dienās veicot 114 reisus, bet brīvdienās 68 reisus. Tāpat būs izmaiņas vairāku pieturvietu novietojumā un to skaitā. Patlaban 5. tramvaja maršrutā kursēs vecie tramvaji, vienlaikus notiek darbs pie jaunu maršrutu modelēšanas, lai brīdī, kad tiks pabeigti būvdarbi 7. tramvaja maršrutā, kā arī Slokas ielas posmā no Kalnciema ielas līdz Jūrmalas gatvei, 5.tramvaja maršruta atjaunotajā posmā kursētu arī zemās grīdas tramvaji. 

Turpmāk pieturvietas “Dārza iela” un “Eiženijas iela” abos kustības virzienos ir apvienotas un pārvietotas. Pieturvietām ir piešķirs jauns nosaukums – “Pulka sēta”.  

Pieturvietai “Saldus iela”, virzienā no Mīlgrāvja, nosaukums paliek nemainīgs, savukārt pieturvieta “Slokas iela” arī pārdēvēta par “Saldus iela”. Abām pieturvietām ir mainīts novietojums.  

Pieturvietas “Buļļu iela” (abos virzienos), “Lilijas iela” (virzienā no Mīlgrāvja) un “Bēnes iela” (virzienā no Iļģuciema) tiek apvienotas un jaunajā novietojumā pieturvietām piešķirts nosaukums “Buļļu iela”.  

Pie tramvaju galapunkta Iļģuciemā izbūvētas atsevišķas pieturvietas pasažieru iekāpšanai un izkāpšanai, abu pieturvietu nosaukums - “Iļģuciems”. 

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI