DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Notiks valdības sarunas ar pašvaldībām par vispārējās izglītības ekosistēmu pilnveidi un pedagogu darba samaksas modeli “Programma skolā”

Piektdien, 16. februārī, notiks valdības sarunu pirmais cikls par Izglītības un zinātnes ministrijas sagatavotajiem kompleksiem risinājumiem augstvērtīgai izglītības nodrošināšanai vispārējā izglītībā. Sarunā ar Rīgas plānošanas un Vidzemes plānošanas reģionu pašvaldībām diskutēs par jautājumiem, kas saistīti ar principiem efektīva skolu tīkla veidošanai, kā arī jauna pedagogu darba samaksas modeļa “Programma skolā” ieviešanu.

Sarunā no plkst. 10.00 līdz 12.00 Izglītības un zinātnes ministrijas, Finanšu ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Ekonomikas ministrijas vadība un Ministru prezidentes biroja pārstāvji tiksies ar Alūksnes, Cēsu, Limbažu, Madonas, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Smiltenes, Saulkrastu un Varakļānu novadu domju un pašvaldību pārstāvjiem.

Savukārt no plkst. 12.30 līdz 14.30 valdības pārstāvju sarunas notiks ar Rīgas domes, Ķekavas, Mārupes, Ropažu, Salaspils, Siguldas, Jūrmalas, Ādažu un Olaines novada domju un pašvaldību pārstāvjiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI